Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-06-28

"Mun täytyy tunnustaa, että mä rakastan sitä yhtä JVG:n biisiä"

 Tiedän mikä päivä tänään on ja tiedän kauanko juhannuksesta jo on, mutta koska sunnuntaina olin aivan liian räjähtänyt tekemään yhtään mitään ja alkuviikon vietin Varsovassa (postaus pitäis siitäkin tehdä, kiirettä pitää kiirettä pitää :D) josta kotiuduin tunti sitten.

Huhhuh. Juhannus oli ehkä parhain tähän menessä. Seura oli parasta ja paikka oli paras eikä menokaan huonoa ollut. Nukkumista harrastettiin suhteessa aivan liian vähän ja sunnuntaina näytinkin joltain jäätävältä peikolta.... Peikolta joka painui nukkumaan kun pääsi kotiin. Eikä nostanut päätä sängystä pitkään aikaan. Sen verran rankkaa tuo hauskanpito ilmeisesti siis on :D
Meidän majoitus oli Iiriksen kanssa hoidettu teltalla, tosin me haluttiin saada ehdottomasti kaunis järvimaisema suoraan Pyhäjärvelle, joka ei ollut se paras vaihtoehto, jos oltais haluttu myös tasainen nukkuma-alusta... Lauantaina herättiin, tai siis tuskin mitää nukuttiinkaan, jo kuudelta, voitte kuvitella kuinka hitaasti se aamu meni :D, lämmitettiin esimerkiksi aamusauna kun oli niin dead meininki.

Toiseksi yöksi sitten mentiinkin viettämään bileitä ylämökkiin, silläkin varjolla, että Iiriksellä oli kuumetta ja oltiin luvattu sadetta. Telttaa olis ollu ikävä purkaa vesisateessa, ja itseasiassa olen hyvin iloinen että mentiin mökkiin, koska sain nauraa niiiin paljon, siellä oli hyvät bileet :D Nukkumisesta ei toisenakaan yönä ollut tietoakaan kun pojat halus välttämättä IHAN KOKO AJAN tanssia ja soittaa täysillä musiikkia. Ja jotta hekään eivät tätä tanssi-intoansa voisi unohtaa, kuvasin pari aivan mahtavaa videota tapauksesta :D
Tuleepa nyt sekasta tekstiä :D Pääasia siis on, että me tehtiin kaikkea mitä mökillä kuuluukin tehdä. Me siis saunottiin, vihdottiin, uitiin, paistettiin makkaraa, ihailtiin nuotiota, valvottiin koko yö, ihailtiin auringonnousua (tai ainakin minä ihailin), tapettiin hyttysiä, naurettiin, kalastettiin (;Dhaha), heitettiin tikkaa, SYÖTIIN (me syötiin niin paljon..., tai ainakin minä söin), etsittiin lapioita, lämmitettiin vettä, istuskeltiin keinussa ja....
...tyhjennettiin huussi. Aiettä mikä elämys se oli :DD::D Tekisin koska vaan uudestaan... Ei olis kyllä tullu ihan ekana mieleen, jollei se huussi olis ollu niin täynnä paskaa, että siellä oli jo lähes mahdotonta käydä. Ja tosiaan, koska ei löydetty etsinnöistä huolimatta sitä kadonnutta rautalapioita, kaivettiin kuoppa niille jätteille sitten lähes lasten lapiolla... Siis minä, Juho ja Oskari kaivettiin :D Sen piti olla eka miesten homma, mutta kyl mä sit löysin itteni kaivamasta kuoppaa, raahaamasta sitä paskaämpäri kuopalle ja peittämästä sitä kuoppaa... Mutta toisaalta, otin mieluusti osaa asiaan, josta oli minullekin hyötyä, koska kyllä mä nyt huussia siellä käytin.
Ei luoja miten mä oikeesti nauroin siellä :D En meinannu saada esimerkiks henkee kun kuulin tämän kyseisen postauksen otsikon. Okei ei siinä ehkä enää mitään hauskaa ole, mutta se tilanne ja se kuka sen sanoi oli niin huvittavaa. Tehtiin tuttavuutta myös siilin kanssa O.o Toni nimesi sen Simoksi, ainakin muistaakseni. Miten tommonen on ees mahdollista ?!??! Ei siilit voi olla noin kesyjä, vai voiko..?

Oli ihan paras juhannus, toivottavasti tapahtuu tämmönen uudestaan!

ps. perunasalaatti + makkara = täydellisyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti