Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-06-14

Miksei kaikki autot voi olla tomaatteja?

 En todellakaan tiedä mitä ihme mönjää mun hampaissa näyttäis olevan :D, joku valkonen viiva, mutta ei anneta sen häiritä... Kuten videolla mainostin, tänään oli ihana kesäsää, tosin sain ärsyttävää rusketusta, jonka olen nykyään huomannut pilaavan kaikki kuvat :O Iltapäivä ja ilta meni puistossa hyvässä seurassa kuten aina ennenkin, tosin sittenkun siellä alkoi olla liiaksi sitä musiikkia josta en ymmärrä mitään, päätin lähteä suosiolla kotiin, kun en halunnut että "teppo" tulis raivoomaan mun kuullen kun ne musiikithan ei minulle mitenkään kuulunut. Menihän se loppuilta kivasti kotona pianoo pimputellen ja tv:tä kattoen. Ei että mä oon jo ihan unohtanu kuinka pitkä matka mistäkin nuotista on mihinkin. Voisin alkaa taas soittaa vähän enemmänkin ettei tulis tommosia kauheita ongelmia soittaessa :o
 Isä tuli tänään kysymään multa semmosen oranssin harjan kanssa, että "mitä tällä tehdään?" Tiesin että sillä pestään aina autot. Ennenkun oikeestaan ehdin mieltää mitä olin juuri isälle vastannut huomasin olevani yltäpäältä vedessä ja harjaavani lokin kakkaamia ja siitepölyn pölyttämiä autoja vesiletkun kanssa, joka tuppasi vähän väliä mennä solmuun ja sitten sitä avatessa kaikki vedet tuppasi roiskua ympäriinsä (lue: päälleni). Pesun jälkeen sitten sain alkaa kuivata autoja, tosin se oli kyllä enemmänkin kiillottamista. Isä toimi tietysti työnvalvojana ja sainkin satikutia kun vanteet oli vahingossa unohtanut pestä, mutta äkkiä oli nekin sitten puhtaat.

Sitten kun autot oli puhtaat, meikäläinen pääsi rattiin XD Miksei kaikki maailman autot vaan voi olla tomaatteja, olis vaan niin paljon helpompaa kaikki :D::D Normiautoissa on ihan liikaa muistettavaa kun siellä on ensinnäkin se tyhmä poljin nimeltä kytkin... Kyllähän ne kaikki sitten tietty oppii. Hienoa onkin että oppii, yyh meikäläinen tahtoo jo kortin :( Tyhmät perheenjäseneni ja sukulaiseni kun koko ajan kysyy että oonko jo ajanu ja käskee ajaan jossain ihme parkkipaikoilla, kun sitten tulee kauhea himo kuitenkin ja siihen on vielä NIIN KAUAN :( Sain kuitenkin mallikkaasti auton ajettua portille ja peruutettua sen takaisin, tosin sen tomaattiauton. Tomaattiauton joka saa aina äidinkin kuulemma unohtamaan miten "oikeaa" autoa oikein ajetaan. Eli siis, mä ajoin niinku leikkiautoa? Noh, alku kai sekin.

1 kommentti: