Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-06-10

Cause today I swear I'm not doing anything

Miks mulle tulee mieleen itsestäni Bruno Marsin Lazy Songin musiikkivideo? ...Ainakin noi lasit näyttää samoilta kun niillä apinoilla :D

Olen huomannut viimeaikoina kärsiväni ongelmasta nimeltä "En halua kuunnella enää omia ajatuksiani". Hoen nykyään koko ajan itelleni että "Hanna pääs kiinny nyt, voisitko lopettaa, en jaksa kuunnella" Onko hieman häiritsevää kun ajattelee asioita joita ei halua ajatella :( Ihmisen aivot on ihan pehvasta.

Ihanaa, viikko vietetty kesälomaa, ja mulla on ainakin ollu toosi kivaa! Ihan oikeesti, koska mä en ole oikein koskaan kuollutkuollut tylsyyteen vaikka tylsää on ehkä joskus vähän ollutkin. Leikkasin tänään taas isän hiukset, tuli mukava kesätukka. En tajua miten sen hiukset kasvaa aina ihan hulluna. Tai sitten se vaan tuntuu siltä. Oli muuten erittäin fiksua rasvata aamulla kädet, koska nyt sain ihanan harmaan turkin, joka ei lähe millään pois :D

Nyt edessä onkin tavaroiden järjestelyurakka isolla u:lla, koska kotiutin taas Kodin ykkösestä vähän DVD materiaalia (siitä syystä että tällä säällä ei tee mieli tehä mitään muuta kun kattoa televisiota heheh :D), ja ongelmana on nykyään tilanpuute, koska tuo mahtava ikeasta ostettu DVD hylly on auttamatta liian pieni :O Hyvä on tohon asiaan kyllä vaikuttaa se, että tuolla on kaikki Lostin 6 kautta, Frendejä, Mäkkäreitä, Täydellisiä naisia ja Poirotteja ja ne on tuotantokausia, eli ne on semmosia isoja boxeja, jotka vie hulluna tilaa. Ja voisi olla ihan aiheellista karsia mm. CheetahGirlsejä johonkin laatikkoon piiloon, ettei mun tarvis koko aikaa facepalmata itelleni.

Ja ystävät, lukekaa alempi postaus sitten myööös:) Siinä on huimasti parempia kuvia ja parempaa asiaa :) Päivänjatkot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti