Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-06-02

Sä heitit turhan pelon kauas pois

Kieltäkää multa huoltamotyö tulevaisuudessa. Musta tulee tänä kesänä (jälleen) sellainen kahviaddikti, että ei mitään rajaa. Suurin heikkouteni on kahvi, jossa on loraus kermaa. Siis ei hitto että se osaa olla hyvää :D Yleensä kavereilla ja kotona kahvin kanssa tarjotaan maitoa, mikä on myöskin täysin okei, ja onhan se se terveellisempi vaihtoehto, mutta kun töissä se kermakannu on niin helposti saatavilla...

Tänään oli kyllä taas sellanen rahankäsittelypäivä töissä, että ei morjes. Kiitän jotain ihmejumalaa, jos kassat täsmää huomenna. Mutta parempi onni sitten loppuviikosta, toivottavasti :D

Mulla on tosiaan huomenna hammasteknikkokoe Turussa. Mun lukeminen viimesen viikon aikana on ollut aivan nollapisteessä, ei vaan oo ollut aikaa. Nytkin väsyttää kyllä siihen tahtiin, että jos en kohta saa ruokaa, niin sammun tähän pöydän ääreen. Tarkoitus olis vielä illalla hieman lukea ja kerrata (prosenttilaskut). En yhtään tiedä millasesta kokeesta on kyse, monivalintaa vai jotain jäätävän syvällisiä esseitä. Esseitähän on kirjoitettu viimeeksi puolitoistavuotta sitten (jos niitä idiootti yo-kokeita ei lasketa), että juuh.

Mun kånkkeni mätsää täydellisesti työvaatteisiinkin kaikenlisäks. Pelkäsin ihan sikana, ettei toi paita mahdu mulle päälle, kun viimekesänä tosiaan hilluin siinä L koon paidassa, ja tänä keväänä sitten puolivahingossa ilmoitin kooksi M. Onneksi toi on vähän ohuempaa (ja päällä parempaa) kangasta kun viimevuonna, niin M on ihan passeli.

Ja taas tuli pelkkää työ ja opiskeluasiaa. Hitsit. Voin kertoo, et mun huone lähentelee räjähdystä, koska käyn täällä nykyään tyyliin kääntymässä. Nukun yöt, heitän vaatteet lattialle, turhat tavarat sohvalle ja työpaperit pöydälle. Ehkä tää tänään kokee jonkun muodonmuutoksen, sillä epäilen vahvasti, et lukemiseen menee hermo tossa viimeistään seitsemältä. Kellohan on nyt 18:55.

2 kommenttia:

  1. Onnenpotkuja ja -kantamoisia huomiseen. Turbvallista matkaa. Toivottaa Mami.

    VastaaPoista
  2. Kyllä se kiire siitä helpottaa :)

    VastaaPoista