Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-06-29

Kiljun kiljumisen ilosta ja nauran samasta syystä

(Ellu varmaan litistää mut, kun laitoin ton kauniin yhteiskuvan meistä :D) Viime perjantaina tosiaan päätettiin hyvin extempore -meiningeillä lähteä vähän Särkkään huvittelemaan. Ei kuulkaa ole tuo paikka enää sellainen kuin ennen. Sanoo Hanna, joka on käynyt särkässä viimeeksi ala-asteella omistaessaan kausikortin. Tai ainakin mulla on hyvin vahva luotto, että edellinen kerta todella oli niin monta vuotta sitten. Tai sitten se oli se Rybak -kerta, 2008 tai 2009, kuitenkin. Itken yhä edelleen sen vuoristoradan perään, niillä vanhoilla ja epäturvallisilla vaunuilla varustettuna. Nyt paikka tuntu suorastaan autiolta, enkä ymmärrä missä vempeleissä ne perheen isommat oikein tuolla rellestää, kun eihän sellaisia laitteita oikeastaan edes ole tuolla enää, tai olisin jotenkin vähintääkin odottanut sen vuoristoradan tilalle jotain muuta yhtä tyylikästä.

No kuitenkin! Me käytiin siis Ellun ilmaislippujen avulla kolmessa laitteessa, Tornadossa, kauhukinossa ja HafPipessa. Sain jonkun ihan hysteerisen naurukohtauksen Tornadossa, mua nauratti ihan sikana koko matkan ajan :D Tornadoa oli kyllä ollutkin jo vähän ikävä, se jaksaa yhä edelleen olla tarpeeksi jännittävä ja mahanpohjaa kutkuttava! Tuli kyllä vähän sellainen fiilis, että pakko päästä johonkin vähän isommanluokan huvipuistoon tässä lähivuosina! Halfpipekaan ei jättänyt kylmäks, paras tunne, kun siitä istuimesta nousee ns. ilmaan ja jalat vaan heiluu ilmassa ja vitsit. Koskiseikkailun kun olis vielä kokenu, niin olis ollu huvipuistopäiväni aika lailla mahtava :D, mutta vähän epävakaisen sään takia nää kaks oli jo ihan riittävä valinta!

Sää suosi kyllä vastoin sääennustuksia koko päivän, ja oli tosi hauskaa, vaikka eipä me paljon tuntia enempää siellä oltukaan. Illalla mentiin Ellulle vääntämään raparperipiirakkaa ja kävelylläkin käytiin. Oli ihan hitsin hiostava ilma, olin ihan varma, että ukkonen tuli päälle, mutta ei.

Viikonloppuna olikin sitten jo vähän, oikeastaan paljon, kiireisempi meininki, väänsin voileipäkakkuja, olin rippijuhlissa, olin töissä ja olin rippijuhlien afterpartyissä jne. Mutta jos repäsisin jostain vähän kuvia, niin voisin sitten niistä pölistä vähän lisää, edes ottaa kuvat niistä kakuista :D

Nyt nukkumaan, huomenna tämän työputken vika työpäivä ennen paria vapaata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti