Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-06-23

You can't put out all these flames, you can't keep me down in my seat

Se tunne, kun tukka muuttuu päivä päivältä entistä punaisemmaksi. Näissä kuvissa näyttää jo melkein siltä, että olisin värjännyt hiljattain hiukseni, mutta ei.

Äidistä on kehittynyt hyvin varteenotettava hovikuvaaja. Hetken mielijohteesta otettiin muutamat kuvat, kun mun -enhaluatyhmiärusketusrajoja- vaatteet osoittautuivatkin varsin kivannäköiseksi asuksi. Istuin siis taas tosiaan pihalla jotain puoli tuntia maksimissaan, ja sain jo t-paidan kaula-aukosta varsinkin näyttävät rajat. Taas.

Jossain kohtaan kesää kaikki tää vihreys alkaa tulla korvista ulos, ja sitä toivoisi vähän karumpaa (kuvaus)ympäristöä. Tällä hetkellä kuitenkin ollaan vielä hyvin kaukana siitä pisteestä, ja minusta on vain kivaa kun kuvissa on kunnolla värejä. Sanoo henkilö, joka pukeutuu mustavalkoiseen. 

Ihanan kesäinen aamu ollut! Vaikka ennen puoltapäivää istuinkin pihassa kaulahuiviin kääriytyneenä, koska oli kylmä, uskaltauduin onneksi silti vaihtamaan asun vähän kesäisempään. Kohta alan vääntämään miilunpolttajan spagettia ja sitten töitä kohti! Tällä viikolla onkin vain kolmen päivän työputki ja sitten pari vapaata. Nekin vapaat alkaa kyllä olla jo melkoisen täyteenbuukattuja, mutta en valita! Viikonloppunakin taas kiireistä, sillä töiden lisäksi pari voileipäkakkua pitää vääntää ja sunnuntaina pääsen piipahtamaan rippijuhliin.

Jee noniin jatkakaamme päivää hymyillen. Oon huomannu, että työntekokin sujuu paremmin kun randomisti hajoilen kassalla. Aika harvalla asiakkaalla nimittäin pysyy pokka kun meikäläinen siinä hihittää ilman mitään syytä :D

3 kommenttia:

  1. Voi Hanna miten ihania kuvia jälleen kerran!! Toi sun tukka on superihana! I love it!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi helii kiitos <3 Mutta joo mun tukka on kyl kasvanu hämmentävän tolleen tasapitkäks. Kerrokset aina katoo tosi nopeesti, jos siinä sellasia on aluks olevinaan :D

      Poista