Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-06-19

Juhannusperjantai

Hyvää iltaa!

On juhannusaatto ja minä makaan yksin sängyssä jo puoli kymmenen. Mä olin Julialla, mutta oon jotenkin niin poikki tästä päivästä ja ylipäätään koko viikosta, että koin parhaaksi tulla kotiin lahnaamaan.

En haluais vääntää jokaista postausta työjutuista, mutta jos nyt taas. Ajattelin viikolla, että ah ihanaa perjantaina on jo vähän rennompi työpäivä, kun juhannusaatto. Porukka ostaa varmaan jotain kaljaa ja tupakkaa. No, asiakkaat itseasiassa oli hyvin helppoja kyllä, mutta kutakuinkin joka toinen asiakas osti kaasupullon. Kassat meni päin vittua, ja parin pomolle soitetun puhelun jälkeen (jotka tietysti itse jouduin soittamaan :D) löydettiin kuitenkin ongelman lähde ja kaikki oli hyvin. Ei mennyt kauaakaan, kun tuli muutaman sekunnin sähkökatko, joka sammutti tietysti ihan kaiken pääilmastointia myöten. Kassat aukes ihan helkkarin hitaasti, siinä sitten kirjoittelin paperille, mitä porukka osti käteisellä, että pystyin myöhemmin lyömään ne koneelle. No tää sähkökatko ilmeisesti  sekoitti bensa-automaatin ihan tyystin, ja sitä sitten myytiin bensaa 15€:n litrahintaan... Taas meikäläinen sai soittaa pomolle että "mitäs perkelettä nyt :D". Sitten erään tyypin kassi vielä jäi meille ja siellä se nyt sitten odottelee ainakin sunnuntaihin. Oli näitä miljoona muutakin pienempää juttua, kolmen aikaan oltiin jo vähän sillä asenteella, että "jos perkele nyt vielä jotain tapahtuu niin lähen kotiin peiton alle piiloon"

Mutta se niistä työhommista. Ainakin tuntuu ansaitulta nää pari vapaapäivää!

Mulla ei ole oikein mitään juhannussuunnitelmia. Jos jotain tästä viikonlopusta jää mieleen, niin luultavasti ruoka. Tänään syötiin ribsejä ja huomenna lohta sekä fetasalaattia. Pitäisi varmaan vartaitakin jossain vaiheessa vääntää! Lavatanssit mua kiinnostais, mutta ei taidettu tänäkään vuonna saada porukkaa kasaan ja toisaalta pelottavaa, kun ei siellä oikein vois kieltäytyä, jos joku random tulis pyytään tanssimaan. Ois myös siistiä kulkee näinä valoisina kesäöinä pihalla ja nauttia raikkaasta ilmasta. Nykyään tekee niin paljon vähemmän kaikkee tällästä randomia, mihin ehkä nuorempana (alaikäsenä) ryhty paljon helpommin, en tiedä miksi. Ois kiva myös kastaa talviturkki täällä Suomessa, kun helmikuussa Thaimaassa se ei ihan tuottanut niin pahoja kylmänväreitä, mitä ehkä täällä vastaavaan aikaan olisi tuottanut.

Mun täytyy varmaan miettiä tätä blogihommaa vähän uusiks. Voisin alkaa kuvata videoita. Niissä menee murto-osa siitä ajasta, mitä käytän näiden postausten kirjoittamiseen, eli ne sais kyllä mut kertomaan kuulumisiä paljon nykyistä enemmän.

1 kommentti:

  1. No, oli sinulla vaativa töpäivä. Sinä selvitit ongelmat ja pärjäsit. Hyvä Hanna. Kirjoitin kommentin tänään 02,10 mutta en saanut sitä lähtemään.saa nähdä onnistuuko nyt. Ihmettelet varmaan mitä minä olin koneella edellä mainittuna aikana. Tulin kotiin myöhään ja katsoin onko sinusta mitään viestiä,kun emme ole olleet kuulolla. Kuullaan nähdään.Mami

    VastaaPoista