Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-03-01

And no one swings as hard to the big bad voodoo band!

Voi vitsit mulla olisi ihan ihan ihan kamalasti höpistävää ihan joka asiasta. Oon kuvannu taas joku kolme videoo kuluneen viikon aikana, mutta kaikissa on ollut jotain "vikaa", niin enpä sitten ole julkaissut. Kirjoitan tätä tekstiä muutenkin kauheella vauhdilla, niin paljon tehtävää! 

Haluaisin antaa itselleni hymynaaman onnistuneesta aamiaisestani. Kyhäsin äsken kasaan kaksi avokadoruisleipää, kun muistin että meillä on vielä noita vihreitä terveyselämäkönttejä kaapissa. Ne menee niin hiton nopeesti pahaksi, ei meinaa keretä edes syömään. Leivät oli namnam ja maidon juominen tosta söpöstä muumimukista oli piste i:n päälle hyvässä mielessä.

Kuten kuvasta voi myös päätellä, on tänään nyt edessä seuraavat kuusi tuntia kemian paahtamista. Tunti/kirja voisi olla ihan kiva juttu näin alkuun, että saa vielä kerran kokonaiskuvan itse kirjojen sisällöistä. Mä olen nyt lukenut ton abikirjan kokonaan ja sieltä täältä noita kurssikirjoja. Toi kemian kirjasarja on kyllä ihan ihmeenlinen, kun mun mielestä molemmissa (abikirjassa ja kurssikirjoissa) on sellaisia asioita joita toisessa on ja toisessa ei.

 Eilinen meni pitkälti englannin parissa. Viimeisestä kirjasta jäi vielä puolet ylöskirjaamatta ja opiskelematta, mutta sitä lukuunottamatta sain koko englannin kieliopin luettua ja kerättyä fiksuja sanontoja ja muita yleishyödyllisiä sanoja ylös, ehkäpä ainetta varten vaikka... Onhan se kieliopin osuus niin pieni koko kokeesta, mutta ompahan sekin nyt tehty! Vaikka tässä lukemisessa on edetty, niin voi vitsit kuinka hälyyttävää huomata, että aika ihan oikeasti loppuu ihan just.

Tänään on pienen paussin aika, kun minä ja muut lähdetään baariin. Kuinkahan kauan oon sitäkin siirtänyt omasta tai kehon tahdosta. Vähän jänskättää kun oon niin surkea baareilija :D Mutta tosi kivaa kyllä vähän pitää hauskaa kavereiden kanssa. Toivottavasti tän päivän hauskanpito ei vie huomiselta kaikkea opiskelukykenevyyttä.
Tein eilen jotain pitkästä aikaa. Lähdin lenkille. Wohoo what!?! Mutta siitä lisää sitten vaikka jossain haman tulevaisuuden postauksessa. Nyt kaupan kautta kemian kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti