Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-03-30

Hömppäleffaostoksilla

Lähdin äsken pyöräilemään, tosin vain todetakseni että eihän siitä tule mitään. Avasin eilen pyöräkauteni pyöräilemällä Mamille ja takaisin, mistä ei takapuoleni ihan hirveästi tykännyt. Mun oli tarkoitus pyöräillä tänään järvi ympäri, mutta jooh, Steinerillä totesin että nonii tää oli tässä en kykene kiertää järveä ja pyöräilinkin Kodin1:seen, heh... Ja sieltä löysin 9,99€ maksavan vikan Twilight osan. Kassalla hinta paljastuikin vain 4,90€, joten lähdin vielä suurempi hymy kasvoillani kohti kotia.

Oon kattonut Houkutuksen jotain tuhatmiljoonaakertaa, koska se on tallennettuna mulla televisioon kuinka helppoa siis aina vaan avata se jos on tylsää, samoin on tota Breaking Dawn part.1:stä tullu katottua aika runsaasti, koska se nyt vaan on paras noista kaikista osista ja koska mun mielestä sitä on niin hieno katella indonesialaisilla teksteillä :D Mulla ei oo enää mitään käsitystä noista kahdesta keskimmäisestä osasta XD, vois nekin joku päivä uudestaan kattoa. Oon nähnyt ton vikan osan vaan kerran leffassa, joten eiköhän olis aika verestää hieman muistia senkin osalta ja katsoa se tänään. AAAAA. En malta odottaaaaa. TeinihömppäleffaintoilijaHanna täällä ilmoittautuu löhöämään sängyssä ja kuolaamaan Edwardia, ehkä seuranaan pari pätkistä ja suklaarusinaa...

Sitä ennen kuitenkin vähän ruokaa nassuun että ei nukahda kesken leffan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti