Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-03-19

Abin elämää

Viimeviikkojen sisältörikas elämäni:
1. Reilu viikko sitten kemiapaniikki oli päällä, jos ei sitä huomannut muualta, niin ainakin äidin ja isän huoneen sängystä :D Olin hieman levittäytynyt sinne...
2. Matikan vanhojen ylioppilaskokeiden lukemista, kun ei laskeminen maistunut...
3-4. Sitten kun vihdoin pääsin laskemisen makuun pari päivää ennen koetta, niin kyllä niitä tuloksia sitten paperillakin lopulta oli. Kertasin kyllä ihan turhia asioita, kokeessa ei kysytty niistä oikein mitään :D, mutta ei se mitään.
5. Valmistauduin YO-kokeisiin teippaamalla nimeni laskimeen.
6. Jossain välissä ehdin myös leipoa suussasulavia muffinsseja, joiden hyvänmakuisuus yllätti minutkin todella. Oi vitsi ne oli hyvä ♥ Muffinssien leipominen oli jonkun päivän pakollinen substituutiotoiminta (=korvaustoimintaa lukemiselle)
7. Opettelin esimerkiksi ratkaisemaan tällaisia yhtälöitä, jotka olivat tämänpäiväisen matematiikankokeen kannalta YT-tekemistä. Eli yhtä tyhjänkanssa tekemistä.
8. Huomasin suuren vääryyden, kun viikonloppuna selattiin puhelinluetteloa. Kuka edes kehtaa väittää, että Viinikka on tuossa. Se ei muuten ole, Nekalaa on kyllä ihan tuo koko ympyröity alue kokonaisuudessaan, teollisuusalueineen esim, eikä pelkkä Nekalankulma. Viinikka menkööt puiston toiselle puolelle niinkun olisi jo!
9. Laastaroin leukaani ahkerasti viimepäivinä. Laskiessani nimittäin koko ajan teki mieli repiä leuassa ollutta rupea helkkariin. Ja vähän väliä siitä vuosi verta tai jotakin kirkasta nestettä. Onneksi laastaroinnista oli hyötyä ja nyt leukanu on jo lähes virheettömässä kunnolla! :D
10. Tuo pirulainen 353. Emmalla meni ikuisuus selittää sitä, kun puupääaivoni eivät vain halunneet sisäistää tehtävän oikeaa vastausta :D Mulla oli joku ihan junttilogiikka kyseiseen tehtävään, ja vieläkin tekis mieli olla erimieltä ratkaisusta :D
11. Voih KP, ollaan Rappiossa jo ikävöity meidän matikanopettajia. Kun sitten kokeeseen valmistautuessani luin meidän abikurssin smartmuistiinpanoja, alkoi hymyilyttämään nämä "tärkeät yksityiskohdat", kun pystyy kuulemaan päässään opettajan hokevan tota "VASTAUS ERIKSEEN!!"
12. Normaali lukulomalaisen fiilis :D
13. Normaalijakaumat -.- Luojan kiitos ettei niistä tullut kysymystä, vaikka no toisaalta olisin saattanut jopa osata tehdä tuollaisen eilisen pänttäyksellä :D
14. Onneksi tässä on ehtinyt edes vähän kuntoilla opiskelun ohella (ohella XD), että ei ole ihan pahimmaksi norsuksi muuttunut, vaikka lähellä ollaan, lähellä ollaan... Ja kesäkuntoon vuodeksi 2058!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti