Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-03-27

Kukkurukuu taivaalle on noussut kuu

 Noniin tilasin ne kengät :D Ja ne tuli tänään. Ah ihanan nopea toimitus, ehdottomasti tilaan jatkossakin footwaylta jos siellä jotain silmäämiellyttävää ja tarpeisiin sopivaa on. Sen sijaan ifolorin tämänkertaisesta toimituksesta en voi sanoa samaa. Perkele, ei oo ikinä tullu kuvat viikkoa sieltä....... Jos ne ei huomenna ole postilaatikossa, niin muutun punaiseksi. Hehhe. Mutta siis kengät. Ne olivat kategoriassa juoksukengät ja ovathan ne ihan hirvittävän kevyet ja ihanat jalassa. Tuo helppo kiinnitys on kiireen pelastus ja koska näiden väri on eksoottinen violetti, eikä kaikkialla likaistuva valkoinen, voi näitä mun mielestä käyttää muidenkin, kun urheiluhousujen kanssa.

Spotify premiumittomuuden (meniköhän taivutus ees sinnepäin..) ja joka ikisen suomalaista musiikkia soittavan radiokanavan ansiosta, olen löytänyt vakituisen työmatkabiisin! Juha Tapion Aito rakkaus on nyt soinut tässä viime päivien aikana aina samassa kohdassa kotimatkaa, eri kanavilta, ja jollain kerralla kaksikin kertaa. Jos se biisi ei muistuta mua lopunikääni työmatkastani ensimmäiseen kesätyöhöni ever, niin ei sitten mikään :D

Fiilistelybiisiksi mainittakoon myös Mariskan Kukkurukuu ♥ Kun tämä tuli tänään radiosta olin ihan oooh tämäkin biisi on olemassa ja hoilasin sitä motarilla kovaäänisesti :D
Tulipa aivoton postaus. Oikeasti on kiire lähteä lenkille uusilla kengillä tottakai, että ehdin illalla hakea äitin.  ja isän kaupungista. Lenkillelähtö viivästyi, koska piti pistää puhelin laturiin, että voi kuunnella musiikkia :D Jospa se nyt olisi ladannut tarpeeksi. Ja ah, huomenna on vapaapäivä ja Helin synttärit. Kuinka ihanaaa. Hmm.. Olempas hyvällä tuulella.

Niin ja Suurjaossa on parhaat irttarit, ette varmaan tienneetkään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti