Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-02-25

Birds flying high you know how I feel

 Me herättiin tänään tosi aikasin, kahdeksalta, heh lukuloma ja aikaiset herätykset... Lähettiin Emman, Oskarin, Jennyn ja Kaisan voimin kohti keskustaa tarkoituksena mennä kuvaamaan jotain ja hengaamaan johonkin. Päädyttiin Pispalaan. Siellä tuuli ihan törkeesti, piti laittaa oikein huppu päähän ja kietoa kaulahuivi tiukalle, mutta maisemat oli hienoja kuten aina. Aurinko ei paistanut, mutta enköhän mää saa vielä tänä keväänä aikaseks mennä tonne Pispalaankin silloinkun paistaa aurinko ja voi oikeesti panostaa kuvaukseen. Mutta meillä oli hauska reissu!
 Kotiin tultuani tein kaljahaasteen - tiedätte kyllä kaikki minkä haasteen - ja kuvasin sen videolle. Olisin mieluusti tehnyt siitä postauksen, mutta tätä blogia lukee taas liian moni sukulainen, että olisin pamauttanut sen tähän julkiseksi. Ties mitä saarnaa sieltä olisi tullut vastuuttomasta alkoholinkäytöstä ja terveysriskeistä jnejne. Joten jos joku sen haluaa nähdä, voi minulta yrittää pummia linkkiä. Se ei ole mikään hienouden multihuipentuma, mutta ainakin minulle se oli hauska kokeilu.

Illalla lähdettiin vielä Ikeaan Kiian, Iiriksen, Oskarin ja Julian kanssa kahveelle. Tai oikeastaan kaakaolle ja mehulle sekä Iirikselle vihkoa etsimään. Ajeltiin myös moikkaamaan Veeraa. Mukavaa oli tuokin. Kavereita on aina kiva nähdä. Nyt pitää kuitenkin mennä nukkumaan, tuo aikaisin herääminen vie kyllä tätä valvomisaikaa illasta! Hyvää yötä!
 Yritys hyvä lukea kemiaa. Tämä menee hetki hetkeltä vaikeammaksi, YHYY, huomenna on kyllä matikan ja enkun vuoro halusin tai en. Kemia tunkee jo nenästäkin ulos.
 Ota kuva itsestäsi ja unohda että kamerassa on 50mm putki... tässä tulos:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti