Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-02-05

Style

Höhöö. Olin eilen kampaajalla. Hartaasti ja pitkään joulukuusta asti odotettu päivä koitti vihdoin, oli aika päivittää taas vähän ulkonäköä. Menin sinne asenteella kääk en tiedä mitä teen hiuksilleni, ei ihan napannut tällä kertaa se kynitty malli, mutta ehkäpä senkin aika tässä koittaa :D Täytyypä myös tunnustaa, että värjäsin ensimmäistä kertaa ikinä kampaajalla koko pääni. Oli siihen ihan syykin, halusin sen ehkä muutamaan kertaan täällä blogissakin valittelun kohteena olleen lähtemättömän mustanruskean pois, eikä se oikein olisi ollut mahdollista kotikonstein. Muutaman asteen vaalennus kun ei ihan helposti kotona onnistu, ainakaan vaaleampaan ruskeeseen.

Päädyttiin ensin vaalentamaan mun hiuksia semmosella pesulla, jonka jälkeen sitten leikattiin, sitten taas värjättiin ja vielä lopuksi leikattiin :D On se monimutkaista. Jos te mut olette tässä viimeaikoina livenä nähneet, niin mullahan oli melkoinen takaletti ja sellaiset kummalliset suirot tossa sivuilla, niin nyt tällä kertaa sitten tasattiin epätasaisuus tällaseksi polkkatukaksi. 

Tämä on kyllä tosi kiva, ensinnäkin koska tämän väri on aivan ihana. Punertava, mutta silti ruskea. Vaaleampi, mutta silti kaukana blondista. On myös ihanaa, kun vaikka takkia päälle laittaessa niskahiukset ei jää ärsyttävästi kääntyilemään ja taipumaan. Ja tästä puolipituisuudestaan johtuen tämä on monikäyttöinen. Koska mun hiukset jätettiin korvilta "pitkäksi", ei kestä "kauaa" ennenkun mä saan nämä esimerkiksi ponnarille. Näitä pystyy myös kihartamaan ja otsatukan nostamaan ylös. Eli ei pitäisi variaatiot ihan heti loppua.

Muotipolkka, heh :D Lapsena sain varmaan oikeesti ne traumat siitä ainaisesta pottapäästä enkä pitkiin aikoihin lue: moniin vuosiin halunnu polkkatukkaa, mutta nyt olin siitä salaisesti haaveillut jo useamman kuukauden.

Ja heli taas tuolta on heitellyt noilla haasteilla. Kyllä ne tässä ajankanssa sitten toteutetaan. Nyt on mielessä 1000+1 asiaa, joten palataan taas myöhemmin. Liikaa kivoja juttuja tulossa, vaikee ajatella fiksusti enää mistään mitään :D Mutta toivottavasti nyt joku tykkää edes tuosta väristä, vaikka omamielipidehän se tärkein on.

1 kommentti:

  1. I H A N A!<3<3<3<3<3<3<3<3<3 tykkään hitosti tosta kokonaisuudesta <3 ihana väri ja ihana muoto! ja mikä tärkeintä, sopii sulle todella hyvin. <3

    VastaaPoista