Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-08-31

Minun 20 neliön kämppäni:

 Ensin tosin vähän kuvia meidän keittiöstä, jonka jaan yhdeksän muun ihmisen kanssa. Addiktisiivousinto on kyllä näyttäytynyt, miten niin tein tonne esimerkiksi ton yleispuhdistusaineen :D...  Ja toi violettikeltanen tiskiharja on oikeesti tosi kammottava, jostain syystä. Siksi mun piti viedä sinne toi normaali sinivalkoinen. Mielenrauhan saavuttamiseksi.
 Toi on vielä niin pirun ankee. Jos kukaan ei ala tuolla toimia, niin mä sitten vapaaehtoisesti teen tai hankin sinne jostain opiskelijabudjettiystävälliset verhot tms, koska tää on tosi karun näkönen toi yhteinen tila vielä...
 Tässä meidän tämä yhteinen tila XD Erittäin kotoisa ja houkutteleva. Ja sitten voidaankin astua sisään minun kotoisaan yksiööni, astutaan ensin vain tosta ruskeasta saunanovesta sisälle :D
 Johtonurkkaukseni pursuaa johtoja, mutta minkäs teet. Elämää ja elektroniikkaaaaa. Ja piti myös raahata Tampereelta noita kasveja. Ja lisää on tulossa, jahka äiti ja isä päättää tehdä autovisiitin tänne. Saa kyllä ilmoittaa siitä sitten etukäteen, että kerkeän ohjeistaa mitä kaikkea puuttuu tai mitä vaatteita tarviin vielä. Äiti älä naura siellä, mulla on oikeesti pula esim. lökäreistä ja yöpaidoista, ja onko mulla täällä tosiaan vaan kahdet lakanat???
 Ompelin itse noi verhot (voi vitsit mikä työ, kaks saumaa, ylös ja alas), tykkään niistä hirveesti, koska ne on niin kivan väriset, mukava väripilkku täällä muuten niin valkoisessa huoneessani.
 Kyllä, taulu on väärinpäin. Huomasin sen tänä aamuna puhuessani äidille puhelimessa. Laivat liidelköön nyt sitten ylösalaisin, koska en jaksa vaihtaa sen rautalangan paikkaa... Rakastan noita Ikeasta ostettuja lamppuja, noi varjostimet on niiiin ihanan tyttömäiset! Ja ne luo tosi kivan tunnelmavalon tänne, varsinkin kun tässä pimein vuodenaika ihanasti tekee tuloaan.
 Koska tohon sängynviereen oli miltei mahdotonta saada mitään yöpöytää, ihana ja taitava isäni sitten teki tohon sängynpäätyyn tollasen lisäkappaleen, johon mahtuu sopivasti lamppu, herätyskello ja rasvat. Toi on kyllä kätevä potenssiin tuhat, eli kiitoskiitoskiitos isä :))!
 Ilman Ikea-peiliä en tulis toimeen, toi on niin kätevä ettei mitään rajaa! Lisäks oon himoinnut kokovartalopeiliä jo Tampereella, joten en valita kun vihdoin sellasen sain!
 Sitten ylpeydenaiheeni, eli vessa. Otin siitä ainakin tuhat kuvaa, koska se on niin jumalattoman hieno! Vessa on mulle niin tärkee osa asuntoa jostain syystä, että oikeesti en voinut kun hyppiä ilosta nähdessäni ton ihanuuden. Toi suihku, ai vitsi, edes meillä kotona ei ole tollasta.
 Ja tottakai naisen kaappi on täynnä kaikkea tarpeellista :D Esimerkiksi neljä dödöä on ihan ookoo määrä... kolmella ei pärjäisi.
Ja tässä lepotuoli johon nukahtaa tosi helposti vielä lähikuvassa, minun pikku leponurkkaus :D Ja täällä mää sitten yritän asua as long as possible. Minun uusi pikku kotini.

3 kommenttia:

  1. Tosi viihtyisältä näyttää asuntosi.Kivoja yksityiskohtia oletsinne laittanut, esim. Muumimukit ikkunalla ja monia muita.Todella viihtyisän oloista olet onnistunut hyvin.En usko kenelläkään toisella olevan noin hyvin.Kyllä siellä on mukava ahkeroida opiskelun kimpussa. siis onneksi olkoon! Tänään olet saanut tietoja jatkosta,mielenkiintoista kuulla. Terv. Mami

    VastaaPoista
  2. Ihan sun näkönen, mutta astetta aikuisempi Hanna. Kyllä tonne kelpaa tulla vierailulle, tosi kodikasta, värejä paljon niin kuin sun kodissa kuuluukin olla, mutta ei liikaa. Kaikki jotenkin sopusoinnussa. Haikeena ja ylpeenä aattelen että meidän Hanna on nyt siellä. Ei ole epäilystäkään siitä ettetkö sinä pärjäisi, mutta mä en tiedä miten täällä päässä pärjään ilman sua. Railakkaita pippaloita, ♥:lla Iiris

    VastaaPoista
  3. Ihan tosi ihanalta näyttää. Pakko tsekata myös livenä <3 PS millon vidiii?

    VastaaPoista