Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-08-05

Riko minut ehjäksi, älä pakota mua kestämään tätä

 Tajuttiin Kaisan kanssa, että eipä olla koko kesänä päästy mihinkään kuvaamaan. Elinan läksiäisten jälkeen, eli eilen sitten lähdettiin. Oli kyllä -pieni- väsymys meneillään, enkä meinannut mitenkään päästä sängystä ylös viideltä illalla (heh), eikä meillä ollut edes mitään paikkaa tiedossa. Me haluttiin johonkin veden äärelle, mutta koska about jokainen uimaranta Tampereella olis ollut täynnä ihmisiä, mentiin Pelisalmelle taas riehumaan. Päälleni pistin äitin mekon, koska jostain kumman syystä kaikki omat vaatteet tuntui ihan tyhmiltä.
 Mun tukka näissä kuvissa on hieman tollanen sinne päin ja jotenkin, en sitä ihan hirveesti kerennyt päiväunilta herätessäni laittaa, enkä edes jaksanut, kun tänään menin kampaajalle. Tuli hieman puskista mun kampaajani, se oli alkuperäisesti äidin aika, mutta koska äiti ei sitä vielä halunnut käyttää niin minä sitten käytin. Ja nyt on taas lyhyttä voivoi :D Lähes puoli päätä siilinä ja muut haituvat sitten vähän pidempiä. Kukin tekee mitä tykkää. Ja näistä kuvia sitten myöhemmin.
 Sunnuntaina me oltiin Elinan läksiäisiä viettämässä heidän mökillään. Ja näihin pippaloihin se mun hieno vuoronvaihdoskin liittyi. Lauantaina oli iltavuorossa 20-02:30 ja sunnuntaiaamuna palasin virkeänä töihin kello 9:00, heh. Muutama kuppi kahvia tarvittiin ja oli kyllä melkoinen päivä sanoisin. Ihana oli päästä rentoutumaan mökille.

Me uitiin ihan hirveesti ja kyllähän meitä oli melkoinen porukkakin kasassa, noin 20 ihmistä :D Saunaankin ahtauduttiin yhdeksän ihmisen voimin (eikä se Ellun mökin sauna ole kuitenkaan mikä tilaihme... :D sanoisin että oli melkoisen tiivis tunnelma..) ja saatiin hyvä idea uida naapurimökin laiturille, harmiksemme siellä pihassa olikin auto ja ei saatu nostettua uimareita veneeseen. Nauratti ja hävetti ihan sikana mutta ei se mitään. Nähtiin superhieno auringonlasku ja kasteltiin viattomat laiturillaistujat.

Illemmalla syötiin pitsaa ja grillattiin kanaa. Toiset pelas jo sisällä en ole koskaan -juomapeliä, missä olin aivan surkea. Siis keksimään asioita joita en ole tehnyt. Kun sitten sanoin, etten ole koskaan laittanut jalkaani silittämättömiä alushousuja, taisin saada kaikki muut juomaan XD Myöhemmin peli vaihtui Beerbongiksi meidän joukkue voitti!! ja Imagoksi. Nukkumaan mentiin joskus neljältä, nauruhepulin saattelemana. Jään kaipaamaan näitä mökkireissuja, toivottavasti pääsis pian taas uudestaan :o Kotiin ajoin Kaisan autolla, hieman oli toi kytkimen käyttö hukassa :D, sen siitä saa kun ajaa puolivuotta tomaattia.
 On kyllä hieman alkanut kuumottamaan toi Espooseen muutto. En mää osaa asua yksin, tai siis. Mä haluaisin, että se mun huoneeni näyttäisi jotenkin edes kodilta, enkä tiedä miten siitä saa sen näköisen. Mulla on mielessäni semmonen kauhee kauhuskenaario, kuinka siellä on keltaiset muovimatot ja ruskeat seinät, ruskeat ikkunankarmit ja sen vessanpöntön kansi on keltainen tai sen vessan kaakelit hohtaa likaisuuttaan. Inhottaa kun ei oo nähnyt mitään kuvaan koko asunnosta. Avaan sen asunnon oven varmaankin kauhusta kankeana 15.8 ja pelkään pahinta.

Oon lukenut niin monia blogeja nyt, joiden kirjoittajat asuu yksin tai siis omassa kämpässä ja niiden koko asunto on sellanen itse täydellisyys. Sitten mä meen mun kämppääni, jossa värit riitelee keskenään ja se näyttää joltain ougaad 20€:n hätämajoitukselta. Mutta kun kaikkeen menee rahaa. Voi hyvää päivää oikeesti, että kaikkeen menee rahaa. Sain just yli 600€:n laskut AYY:ltä, okei siinä oli vuokrat syyskuuhun asti, mutta kuitenkin. Kävin tänään kampaajalla. Kohta pitäisi ostaa tankki täyteen bensaa. En selviä.

Pakko mennä töihin. Syksyllä. Johonkin. Tarvitsen rahaa :D Ja juuri tämän takia olisin mielummin käynyt vielä vuoden töissä ja kartuttanut rahavarastojani. Mutta ei sitten kun ei perkele. Huomaatteko kuinka innoissani olen lähdössä tonne etelään? :D
 Tarvitsisi varmaan taas alkaa tehdä jotain rahantarkkailusysteemiä, siis että kirjoittaisi kaikki menot ja tulot ylös, mutta sekin on niin karmaisevaa tietää totuus. Ihan totta. Yhyy!! En tykkää tästä yhtään. En halua muuttaa yksin enkä halua elää yksin enkä halua tehdä mitään. Haluan olla kotona :( Nössöys kunniaan. Henkinen ikäni on jotain 11 vuotta. Olisi pitänyt hakea vaan Tamkkiin.
Ainiin! Sain muuten vihdoin tänään leikattua sen mun kirveenturmeleman kynnen irti ja nyt siinä on tommonen nysäkynsi. En tiedä kasvaako se ikinä takaisin mutta aina sopii toivoa :D Jos ei, niin sitten multa kyllä puuttuu aika oleellinen kynsi, kun on etusormi kuitenkin kyseessä, mutta elämässä nyt tapahtuu kaikenlaista :D
 Pysähdyttiin kotimatkalla lintutornille kuvaamaan auringonlaskua, oli kyllä niin nättiä. Inspiroiduttiin kuvaamaan hienoja auringonlaskukuvia, ja vaikka itse sanonkin, niin varsinkin nää Kaisasta otetut on tosi hienoja, noi pitkät hiukset tekee näihin kuviin kyllä niin paljon enemmän.

2 kommenttia:

  1. Tosi hienoja kuvia ja on myös tosi kaunis kuvattava.Mitkä Ellun läksiäiset? Soitellaan ennenkun lähdet matkalle. Mamitsu.

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia! kyllä sää tuut selviään siellä etelässä ja aina voit palata. <;

    VastaaPoista