Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-08-08

Järjen ääni pimeässä

Ei perkele. Klikkasin itseni tori.fi:hin. Oli muuten huono valinta. Nyt tekis mieli haalia vaikka mitä tavaraa, kivoja hyllyjä ja vaatekaappeja ja sänkyjä ja vaikka mitä voi ettääääääää. Oon pään sisässäni päättänyt jo hyllyn, kaapin, pöydän ja tuolit. Sänky mulla vissiin jo on ja verhot ompelen jostain jämäkankaasta.

Jonkun täytyy alkaa kontrolloida mua, tai hankin pian kaikki kalusteeni yksiööni tori.fistä XD En oo ennen järin ollut kiinnostunut kyseisestä paikasta, mutta nyt kun näin paikan hintatason niin GSLJGNADLFJA!!

1 kommentti:

  1. Huoneen kalustus on ihan mukavaa, mutta kannattaa harkiten tehdä ostoksia jakatsoa jos joitakin entisiä voi käyttää. Kokemuksella Mami

    VastaaPoista