Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-08-25

Lämmössä on hyvä olla, ei huolet paina ei rasitu aivot

Esimakua mun ja Ellun Rodoksen matkasta luvassa nyt! En jaksa sen pidemmin selittää matkakohteesta, hotellista tai mistään muustakaan nyt yhtään mitään, joten joudutte tyytymään vain kuviin ensimmäisestä päivästämme, joka oli lähinnä rannalla makoilua.

Matkalla tuli herättyä joka päivä kukonlaulun aikaan, ja mentyä nukkumaan vasta puolenyön jälkeen, joten vaikka olo nyt rentoutuneelta tuntuukin, on takataskussa vielä läjä unta odottavia tunteja. En oikein osaa nyt palata tähän Suomirytmiin. Olen tässä esimerkiksi kaksi tuntia tehnyt lähtöä kaupungille, mutta en vain saa aikaiseksi, koska ensinnäkin täytyisi pukea vaatteita, mennä mahdollisesti bussilla ja muutenkin miettiä mitä kaikkia hankintoja olisi vielä tehtävä. Lomamode on vielä päällä ja pahasti.

Aurinko lievästi sanottuna turmeli hiukseni. Sen lisäksi, että unohdin hoitosuihkeen kotiin ja varastin ellun tangle teezerin luvattoman monta kertaa selvittääkseni takkuja, aurinko yhdessä meriveden kanssa myös vaalensi ja karhensi näitä hiuksia aika hirveästi :D Lisäksi mulla on järkyttävä juurikasvu ja toi siili on ainoa omanväriseni hiusosio. Mun pläänssi oli alunperin värjätä Espoossa salaa äidin ja isän katseilta tukka kirkkaan punaiseksi, mutta ollakseni rehellinen joku hieman ruskeampi vaihtoehtokin kuulostaisi kivalta.

Ja jospa nyt tästä sitten saisin perseeni raahattua kaupungille. Palataan, varmastikin melkoisen pian, koska tämä rentoutumisloma teki blogimotivaatiolle todella todella hyvää :D!

1 kommentti: