Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-02-03

Wanhojen jatkomekko

Pidin lupaukseni ja sain mekon tehtyä täksi päiväksi, valmistui ihan valoisaan aikaan, ettei tarvinnu sitten yön pimeydessä alkaa kuvaamaan :D Oon itestäni tosi ylpee. Aika monet teistä nyt on jo nähny tän, mutta teempä siitä huolimatta myös blogin. Tiedän, toi näyttää siltä että siihen oltais ommeltu yks sauma taakse, mutta tuolla sisällä on myös pari kuminauhaa pitämässä tätä pukua sitten pääällä ja oon kuitenki kääntäny ylhäältä sekä alhaalta myös ja muuta semmosta. 

Että joo en yrittäny kikkailla mitään paskaa ja menin ehkä yli siitä, mistä aita on matalin, mut onko sillä väliä jos sain kerranki jotain virheetöntä ja täydellisesti sopivaa aikaseks? Niin, sitä voimme miettiä kaikki yksin omissa huoneissamme :D Tykkään niin paljon tuosta väristä, joka ei kyllä NÄISSÄKÄÄN kuvissa oo se oikee, ei voi mitään. Tiedän, että toi näyttää joltain makkarankuorivaatteelta, kun se tolleen roikkuu seinällä, mutta jospa saisitte noista vikoista kuvista jotain irti :)

Mut kai siinä ny on tarpeeks blingblinggiä ja kai se on tarpeeks lyhyt bileisiin? XD

//edit. Unohdin sanoo että koko homma siis kustansi vaan 10e et ei huono, aika hannatyyliä sanoisinko :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti