Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-02-06

Here comes the rain again, falling from the stars

Tässä on taas tapahtunut kaikenmoista.

Postasin näköjään viimeeksi sunnuntaina. Tällä viikolla onkin ollut kiirettä ihan riittämiin.

Ensinnäkin uusi jakso, joka nyt on toistaiseksi tuntunut työläältä, mutta silti selätettävältä. Aineet nyt ei oo ihan parhaimmasta päästä, mutta kuitenkin. Ruotsi tulee oleen melko hikkeilyä (koska se ryhmä, noh, lieneekö sen porukan yhteiskeskiarvo jotain yli 9? :D)  ja enkkukin kaikesta vihasta ja inhosta huolimatta vaikutti ihan kivalta. Varsinkin, kun jaan pöytäryhmän Jennyn ja Iiriksen kanssa. Kurssi alkoi hyvin, kun voitettiin heti pubivisa ja saatiin dumlet. Matikka on vajaata, samoin uskonto, liikunnasta puhumattakaan. Huomenna luisteleen kera kypäräpakon. Käytin kypärää viimeks ehkä vitosella. Voi pojat.

Sitten on ollut noita ajotuntejakin, en oo ehkä riehunu liikenteessä ja oon vaan pari kertaa saanu auton sammuun risteykseen ihan paskoista syistä :D Ensiks laitoin vaihteen vahingossa kolmoselle ja sitten tänään jotain fiksuilin ja nostin kytkimen risteyksessä ihan väärään aikaan vaikka tiesin ettei sitä kuulu nostaa. Vajukki olen, mutta minkäs sille mahtaa :D Voivoi tulispa se huhtikuu jo pian, tai ehkä ihan hyvä ettei se tule vielä.

Niin ja kolmas asia, joka vauhditti viikkoa entisestään oli, että huomasin eilen, että mun raudat on jälleen paskana. Kokeilin kielellä illalla sillee joo nyt tuntuu hieman erilaisilta nää ja katoin peilistä, nii juu toinen puoli kaaresta on varmaa jonku puoli senttiä ihon sisässä ja toiselta puolelta repsottaa sitten ties missä... :D Hyvin yllättävää, alkaa olla melko normipäivä jo mulle.. Runoilin äitille lapun, joka sen piti sanoa soittaessaan hammaslääkärille, oli kuulemma vastaanottohemmo naurahtanu ku äiti luki sen suoraan siitä paperista XD Mutta anyway, ajotunnin lisäks syöksyin sitten vielä koulun jälkeen hammaslääkäriin ja nyt on taas vaihteeks kaikki kunnossa :D, paksu kaari nyt, jospa se pysyis sen alle kuukauden mitä on enää jäljellä seuraavaan :D

Jooh. Taas jauhoin samoista aiheista, elämäni on sisällötöntä. Oikeesti. Huomenna vasta torstai, itku ja surku. Nyt meen juomaan ison juomapullon vettä, koska suu on niin kuiva.

Kuvitelkaa loppuun pari kuva, emmää ny mitää oo menny kuvaamaa :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti