Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-02-07

Hellyn haaste :)

1. Mikä susta tulee isona?
- Vajaa. Edelleen: EN TIEDÄ, eikä kinosta vielä, menen sinne minne virta vie :D

2. Mitä teet huomenna?
- Perjantai. No vaihdan ainakin kuminauhat, meen kouluun ja katon tv:tä, muistaakseni en oo vielä erityisempiä sopinu kenenkään kanssa, saa korjata jos olen väärässä. 

3. Taito, jonka haluaisit oppia.
-Öhm. Macaronien tekeminen, käsilläseisonta, säännöllinen juoksulenkki?

4. Mihin hetkeen haluaisit palata?
-Paha kysymys. Tykkään ihan tästä hetkestä, mut toisaalta nyt kun mietin, niin tykkäsin kovasti siitä heinäkuun päivästä, jolloin makasin meressä ja kalat söi mun varpaita ja rusketuin.

5. Kolme asiaa, jotka ottaisit autiolle saarelle mukaan?
- Oletetaan että sieltä ei pitäisi päästä pois, oletetaan että siellä olisi ruokaa ja oletetaan että saari sijaitsisi lämpöisessä tropiikissa: kirves, tulentekovälineet ja pyyhe

6. Meikki, josta et luopuisi?
- No eniten käytän varmaa sitä meikkipuuteria mun kaikista meikeistä, joten ehkä sitten se. Toisaalta jos pitäisi ehostaa bilekuntoon itseään niin sitten en luopuisi ripsiväristä.

7. Unelmien matkakohde?
-No tällä hetkellä malediivit, mutta ajattelin mennä sinne muulloinkin kun häämatkatarkoituksessa. Toisaalta kaikki kaukainen kiinnostaa. Realistisemmista kohteista ehkä takaisin Aasiaan, Oceaniaan, Australiaan? Amerikat ei juurikaan kiinnosta, ehkä väliamerikka vähäsen.

8. Lempihedelmä?
- Tämähän on vaikea. Makea ja mehukas appelsiini ehkä? Toisaalta myös kypsä ja makea kiivikin on hyvää, mutta niitä tulee syötyä harvoin.

9. Mikä on avain onneen?
- Onneen ei ole avainta, koska onni ei ole mikään huone. Pitäisi mieluummin kysyä, mistä sen onnen voi löytää. Ja vastaus: ihan mistä vaan.

10. Kerro 3 parasta piirrettä itsessäsi.
- Kertoisin mielummin huonoja piirteitä. Kokkaustaidot. Siihen ne sitten jääkin. Ei mussa oo mitään hyvää. 

11. Tosi-tv kilpailu, jonka haluaisit voittaa?
- Voi pojat, Amazing race ja Selviytyjät tietty ♥ 

1 kommentti:

  1. 10.!!:)<3
    Tykkään ihan tosi paljon sun blogista, koska kirjotat rehellisellä tyylillä ja kuvat on tosi hyviä!:)

    VastaaPoista