Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-02-25

The rules don't apply, but I need some distance to step out of line

 Böö! Toteutin tänään yhden pitkäaikaisen aikomukseni, laitoin nimittäin kellon soimaan kello 3:30 aamulla ja painuin vähintäänkin silmät ristissä peiton kanssa sohvalle, otin mukavan asennon ja avasin television. Pakostihan siitä sitten virkistyi kuin ei niitä Oscareita tietenkään tekstitetä, hyvä vaan. Seuraavat 3,5h tuijotin ihanaa Oscargaalaa suorana, kerrankin. En tosin ollu nähny paljo paskaakaan niistä elokuvista, Anna Kareninan, Skyfallin ja Unelmien pelikirjan. Kaikki kuitenkin voitti jotain, joten ihan hyvät elokuvat olin valinnu hehheh. Erityisesti yllätti Unelmien pelikirjan naispääosapalkinto, en olis uskonu, koska en jotenkin ajatellu, että tommosta "läppäleffaa" otettais tosissaan, vaikka kaksisuuntaista mielialahäiriöitä siinä käsiteltiinkin. Joo ja tietysti puolet juontajan vitseistä meni ohitte kun ne amerikkalaiset puhuu niin nopeesti etten yksinkertaisesti ehdi kuuleen mitä ne sanoo :D Ja miks siinä puheessa pitää aina vaan kiittää kaikkia? Se on tosi tylsää.

Tänään oli hieno sää. Ihana sää oikeastaan. Oli lämmintä ja aurinkoista. Kaivelin puolen päivän aikaan aurinkolasit esiin ja Kaisan kanssa mentiin pihalle, tai oikeastaan kävin suorittamassa postinhakutehtävän Siirille, kun se innoissaan odotti tietoo pääsystä enkkuluokalle. Ja no, sinnehän se sitten pääsi :). Lopulta meidän kuvaussessiot jäi vähän kesken kun Kaisalta alko tuleen solkenaan verta (ja mannaryynejä) nenästä, piti sitten mennä tyrehdyttämään verenvuotoa. Hiuksetkin oli mulla vähän niin ja näin kun suoraan suihkusta asenteella mutta ei se mitään. Joo ja ei ne yölliset silmäpussit ihan aamutorkuilla lähteneet.

PIHALLA PAISTOI AURINKO<3 Olin hyvin iloinen asiasta. Ja olen hyvin iloinen myös näistä vapaapäivistä.

Joo ja huomenna pilkille. Tuleepahan tehtyä jotain hiihtolomalle tyypillistä. Hehheh. Kattellaan saanko yhtäkään kalaa ees :D

2 kommenttia:

  1. Jeee, söpö Hansuuuu!:) täälläki paistaa aurinko!! :D

    VastaaPoista
  2. Ihana hanski<3 oon ylpee susta ku jaksoit herää kattoo oscareita XD

    VastaaPoista