Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-02-03

Sä mulle taiot tyhjästä kuutamon

Ahkeroin jo toista postausta tälle päivälle ohhoh minua. Oli niin kivaisa ja aurinkoinen sää, että oli pakko lähteä pihalle. Kameran kanssa tietysti. Hovikuvaaja oli varattu niin jouduin "tyytymään" tälläseen taiteiluhömpötykseen. Kuitenkin. Ihana aurinkosää. Vähän harmittelin kun aurinkolasit jäi kotiin, koska se vasta olis ollu fiilistelyä parhaimmillaan. Tyydyin sitten siristeleen silmiä, ei siinä muukaan auttanut :D

Iidesjärviseikkailun jälkeen käveltiin Oskun kanssa Kiiaa vastaa Vihinojalle ja mentii sitte hieman kuvailemaan. Oli fiksut jutut meillä, niinkun aina... En laittanu tähän nyt mitää kuvia sieltä, kun en tiennyt missä Kiia olisi omastamielestään näyttänyt hyvältä :D En tiiä kauanko siinä rupateltiin, joku tuntiko? Ja sitten oli aika mennä syömään. Syömään hyvää possua jonka sisässä oli jotain mönjää en muista että mitä. 

Illalla käytiin mamilla, lakiasiat on tosi rasittavia, hermohan tässä menee itse kullakin, mutta ehkä mehu ja keksi sitten piristi hieman mieltä. Äsken tai siis illan oon kattellu Jussigaalaa ja syöny hitosti. Kuten normaalisti. Eipä siis kummempaa ole kuulunut meikäläisen sunnuntaihin. Eroa vain muihin viikkoihin, etten oo ollu paniikissa tekemässä viimehetken läksyjä. Huomenna maanantai, mutta nou panik. Paitsi jos tykkää kuittailla mun "huonoista" (hyvä haukkua ku en oo ees varsinaisesti kokeillu) ajotaidoista. Mutta juuh, eiköhän liene tämän lapsen nukkumaanmeno aika olla nyt. 

Mietittiin muuten Hänessä äsken top5 leffoja ja sarjoja. Hui kauhee semmoset on vaikeita miettiä :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti