Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-02-24

Äiti on superihana

En muistanut, että olin lupautunut ottamaan vastaan uuden, siis ensimmäisen, meikkipöytäni. (Tervetuloa huoneeni kahdeksas peili, sovit joukkoon varmasti :D) No, kuitenkin tänään ensin imuroituani kymmenet(tuhannet) pölypunkit huoneestani, kannettiin Ullan kanssa kellarista mulle meikkipöytä. Kampauspöytä lienee oikeampi termi, mutta olkoot. Kuvat eivät luonnollisestikaan tee oikeutta tuolle pöydälle, koska ensinnäkin on jo ihan pilkkopimeää ja toiseksi otin noi kuvat siitä kuvakulmasta, että näyttää, ettei toi väri sovi mihinkään ja että johtoja on enemmän kuin tarpeeksi. Noh, muistanette, että muut "makuuhuoneeni" kalusteet ovat ruskeita. Siirsin vaatekaapin päältä tohon lampun, niin näkeekin jotain sitten. Vaatekaapissa se olikin jo vähän turha, koska en siellä enää vaatteitani juurikaan säilytä.

Oon melko intona ja täysin rakastunu tosta, koska olen ennen tupannut ehostamaan itseäni lattialla, vessassa, keittiössä tai jossain muussa huonossa paikassa. Voin jo kuvitella kuinka aamulla aina istahdan tohon hieman rasvailemaan naamaa, ainakin niinä puoli kymmenen aamuina :-) Aloin kyllä jo vähän epäillä, että läksyt tulee kerran tai toisen tehtyä tossa, koska taitaa olla se huoneeni siistein pöytä tästä eteenpäin. Ullalla ei ollu tarjota kun rikkinäistä tuolia, joten käytiin Äitin kanssa Ikeassa (ajettiin muuten liittymästä ohitte ja käytiin kääntymässä Sääksjärvellä, osataan nää moottoritiet ja sillee...) shoppaamassa mulle tohon tuoli. Päädyin tommoseen lähes mustaan, koska se yhdistää näitä huoneita ja se on hyvä juttu, muuten kun nää tuppaa olemaan vähän kun yö ja päivä. 

Niin ja sitten toinen asia. Äiti oli tänään superihana (ainahan se on, mutta tänään erityisesti), koska se osti mulle kevätkengät Stockalta. Aah, näen jo mielessäni kun voin laittaa noi aurinkoisena kevätpäivänä jalkaani ja kävellä just harjatulla asfaltilla, voi että. Oikeesti oltiin kaupungilla ihan eri asioissa, mutta jotenkin pääsi käymään niin, että harhauduttiin kenkäosastolle, jossa nämä kaunokaiset odottivat minua ja heräteostosta. Tuntuu kyllä etten ansaitse näitä ja että oon huono laps, kun satuin ees kokeileen niitä ja ihastumaan :'( Oli vaan niin tukevat ja hyvät jalassa :(

Eipä tässä sitten muuta, vieläkin olis vähän tota siivoomista tuolla mutta njääh, kyllä sen ehtii kohtakin. Tein äsken valkosuklaa"juusto"kakun jääkaappiin, jos vaikka vähän herkuttelis illemmalla. Huomenna uus viikko käynnistyy, oikeastaan huomenna se loma vasta alkaa. Jännää. Eipä oo niitä suunnitelmia, mutta ainahan voisin niitä kehittäää :) Hyvää sunnuntai-illan jatkoa kaikille. Kuka aikoo olla hereillä Oscareissa? Ajattelin että voisin melkeen oikeesti laittaa kellon soimaan 3:30 ja suunnata tv:n ääreen, kun kaikkina muina vuosina on menny plörinäks mun hienot suunnitelmani :D

1 kommentti:

  1. Ihan sika ihana pöytä!!!!!!!!! Ja noi kengät<3 aah kevät tule jo

    VastaaPoista