Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-10-14

Tietotekniikka sucks

Ihan oikeasti. Tällähetkellä tuntuu, että tästä lomasta ei tule mitään. Kouluhommia on vaikka muille jakaa, ja Kaisa soittaa vihapuheluita kun en lähte ulkoilemaan. Mä en kerkiä. Ja tällähetkellä kerkiän vielä vähemmän kun _ihan jokainen_ tämän talouden jollakin tapaa sähköllä toimiva kapine on asettunut minua vastaan. Esimerkiksi pöytälampustani katkesi naru, jolla säädellään onko lamppu päällä vai pois, onnekseni se jäi on-asentoon, jolloin sitä on helppo säädellä päälle ja pois konttaamalla ensin pöydän alle etsimään johtoa ja sitten seuraavaksi etsimään pistorasiaa -menetelmällä. Myös lukuvalostani, joka koostuu kahdesta lampusta, on palanut onnistuneesti molemmat. Ja kyllä, olen liian laiska etsimään uusia. Kihartaessani hiuksia sain lähinnä aikaan kivikovia suortuvia, jotka eivät olleet ihanaa katseltavaa.

Mutta etunenässä kiukkuavat rakkaat (</3) HP ja Acer.

Jos ette ole tietoisia, minun pitäisi lähinnä tällä lomalla saada aikaan 15 sivun mittainen kertomus Uudesta-Seelannista, maasta, jossa en ole koskaan käynyt ja joka sijaitsee toisella puolella maapalloa. Lähes kaikki tieto siitä siis, Uuden-Seelannin rannikkoja lukuunottamatta, löytyy netistä. Asiaa auttaisi, jos tämä HP:n kannettava ei olisi akku-vikainen ylibuukattu ja kuolemansairas, ja tästä löytyisi toimivan netin lisäksi office. Sain juuri uuden office2010 paketin, mutta en halua sitä asentaa tähän jo puolikuolleeksi todistettuun ihmeeseen. Jäljelle jää siis rakas Acerini, jossa netti pelittää n. 20 sekuntia avaamisen jälkeen eikä se tule takaisin ilman uudelleen käynistämistä. Siinä on asennettuna office2007 (mikä on sinänsä hienoa) mutta hienompaa olisi jos siinä olisi office2010. Mutta EHEI. Tänään yrittäessäni ladata sitä, koko kone lähinnä vain jumittui eikä suostunut lataamaan tai peruuttaamaan mitään. (Tässä kohtaa aloin repimään hiuksia päästäni ja kiroamaan). Että yritä nyt sitten näiden kanssa saada jotain projektia aikaseksi?!? Heheh. Päivän vitsi. LOL. Äääh. Itkettäää. En tee mitään. Löhöän koko loman sohvalla. Kaikki on perseestä.
Huoh. En jaksa enää.

Ihan oikeasti. Onko jollakin nyt jotain sitä vastaan, että haluaisin käydä maantieto4 kurssin nyt tässä jaksossa? Jos ei, voisiko nämä vitun koneet alkaa toimia, koska vähemmästäkin toiminnasta vietän päiviäni jossakin mielisairaalassa, koska tuntuu että olen tulossa hulluksi. Tämä ei voi olla enää mahdollista.

Vihaan tietokoneita.

Ja yliteknologisoitua maailmaa. Tehkää ees prkl koneet jotka osaa toimia. Koska haluan ***** valmistua tuolta koulusta!!!!!!!

Kiitos ja hei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti