Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-10-01

It's like a dream, no end and no beginning

//EDIT Kai olette huomanneet videot -välilehdessä videon suoraan metsästä, jossa kiroan suomalaisen metsän tai vähintään kuusamon maanrakoon (toisinsanoen sain sen ladattua) eikä oo hehkeetä katsottavaa ::D

 Good evening. Kuten huomaatte päätin olla kiltti ja tulla tänne pölisemään asioita kuvien kera. Nää kaks kuvaa on niin surkeita, mutta koska oikeesti _meikkasin_ ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen mä en yksinkertaisesti pystyny oleen laittamatta näitä kuvia nyt tähän. Olkoot kuinka rumia tahansa, en antanu sen ikuisuuden kestäneen kuvaussession mennä hukkaan. Sitä sessiota haittaa edelleen mun vajukki kamerajalusta, yritän parhaani mukaan ettiä sitä puuttuvaa palasta (HEHEH XD), toivottavasti löytyiiiis.... Ja vaikka muuten on tää itsetunto vielä vähän perseellään, niin tykkään kyllä noista mun ripsistä. Ne on ihan semi jees, ei ainakaan ihan pakottava kiire oo ripsienpidennyksiä ottamaan:)
Tosiaan mulla on nyt hulluna kaikkee jauhettavaaa (sen siitä saa kun ei päivitä). Tänää alkoi uus jakso, aattelin alkuun et joo ei täs mitää helppo homma ku maanantainaki yhteentoista, mut en oo enää niin varma, taidan ottaa sanani takasin :D Mantsankurssi nyt on pelkkä projekti, mutta se on kuitenkin aika suuri sellanen, ei voi mitäää. Äikkää tuun niin vihaa ja matikkaa, kemiasta en oo varma ja yh on ihan ok. Filosofiaan tuunkin sitten kuolemaan. Mut tein itelleni lupauksen että minähän yritän. Ainakin enemmän kun viimejaksossa. Vois ottaa sen kuusamoasenteen et I can do this......... Muuten on aika hassua et nään suunnillee joka yö unta siitä vaelluksesta, traumat tai jotain?
En jaksa tästä asiasta nyt hirveesti jauhaa kun tulis kauheen pitkästi, mut tosiaan meikäläinen oli tänään lehdessä, JOS ETTE HUOMANNEET :D. Oikein tuolleen paksunnettuna mun tekstiä aijai tää oli saavutus! Mut siis tosiaan vastasin jollekkin idiootille, joka halus koulun alkavan kymmeneltä kun ei ehi nukkuu tarpeeks kun on harrastuksia ja plääplääplää. Siis tuommoset ihmiset minua ärsyttää. Lopettakaa harrastukset ja käykää koulu tai olkaa neljä vuotta tai jotain. Menkää amikseen tai jotain. Älkää yrittäkö viedä mun iltaa pois multa. Kuten tuossakin lukee niin voi myös mennä aikasemmin nukkumaan ja jossei haluu harrastuksista luopua niin siitä sitten vaan lopettakaa se facettaminen. So simple. Että minua otti pottuun :D onneks tuo julkastiin, enkä ollu yksin tota mieltä. Mitäs mieltä te ootte (otan vastaan kommenttiboksiin agree tai disagree hehe :D)
Ja päivän piristys!!!!!!!!!!!!!! Voitin 1479 pelaajaaa WHATTT! :DDD Oon superiloinen oujeaaaaaah :))))))

3 kommenttia:

  1. Ihana hanna oot nii ihana <3 ja kui kaunis varsinki toi toka kuva! Pitäs kyllä mennä aikasemmin nukkuu, myönnän, toi onnii totta... Aa siistiiä et toi julkastii! Siit se mielipidepalstankirjottajanhomma lähtee, haha. Ei mut oli pakko sanoo et oot ihana! Jajaja niin.. Tulipas pitkä.

    VastaaPoista
  2. Ahahah :D aww eerika kiitti :)) jeep no mun ura alko tuolla jo joskus yläasteella heheh kun koin jtn vääryyttä koulussa :D

    VastaaPoista