Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-10-26

Järven aalto jäätynyt syyspakkasessa

 Ooh lunta. Ooh perjantai. Ooh aurinko.
Tällä hetkellä oon nyt jotenkin tosi ilonen, vaikka kauhee urakka kaikkee odottelis mua kyllä. Mutta hiiteen jotkut urakat kun ulkona on tollanen sää ja lunta. Tilaisuus pitää aina käyttää hyväkseen, ja mennä kuvaamaan. Tai siis haukkaamaan happea. Hmm. Viikko tuntu kyllä suoraansanottuna ihan loputtomalta...!
 Suoritin ainakin äsken päivän kuntosuorituksen, kun iskä pyytää starkille kantaa jotain levyä sen kanssa. Lol. Ei se levy ollu painava, mutta näytettii varmaa tosi fiksuilta myös kaikkien opettajien mielestä joiden ohi käveltiin XD Ja mulle tuli aivan jumalattoman kuuma toppatakissa, sitä ei oo tarkotettu urakkatakiks. Ja siinä yrität sitte vielä raahata kameraa jotenkin todellakin päivän urheilusuoritus.
 Hitto että tuolla on kirkasta. Olis melkein aurinkolasit pitäny olla. Puhuttiin ensin koulussa ja sitten iskän kanssa, että ihankun maaliskuun hangilla olis. On lämmintä, aurinko paistaa, lumet sulaa. Siis on ihan niin maaliskuu. Niin ja noh tietty aamulla kouluunmennessä tuntu ihan joululoman alotukselta. Kylläpä me nyt edetään aikaamme edellä :D
 Iltaan mahtuukin sitten paljon ohjelmaa. Ensiksi meikäläinen menee kattomaan Bondin ensi-iltaan, oli ihan extemporejuttu vaihteeksi. Infoan sitten kyllä että mitäs tykkäsin. Suhtaudun kuitenkin aika varauksella näihin uusiin versioihin, mutta ainakin traileri vaikutti hyvältä. Puol kuudelta siis puuduttamaan pehvaa sinne 2,5 tunniksi huhhuh :D Jonka jälkeen, mikäli kerkeän, meen tapaamaan mahtavia ystäviäni. Huhhuh. Jos ei tänään väsytä niin johan on kumma. Kyllä pitäis kun herääminen on viikolla tupannu oleen niin järkyttävän vaikeaa että huhhuh :D!

1 kommentti: