Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-10-12

Hullut päivät

 Hmm.. Oon vähän suorittanut laiminlyöntejä, mutta koska yleensä kaikkeen, tähänkin on syy, joka ei tosin ole laiskuus, vaan se, että tämä ihana läppärimme on edelleen räjähdyspisteessä, yläkerran koneen netti temppuilee ja en todellakaan ole tehnyt muuta kun läksyjä tässä kahdeksan päivän aikana. Olipa hieno virke. Ärsyttää kyllä kun tämä postaustahti kuukaudessa vaan pienenee ja pienenee, tai siis että kuukaudessa on aina edellistä vähemmän postauksia mutta noh. Minkäs teet.

Anyway, ajattelin jakaa kanssanne nyt mielipiteet Hulluista päivistä, siitä mitä kritiikkiä se saa, mitä sieltä olen tänä vuonna bonganut ja mikä on mennyt metsään ja silleen pois päin.

Aloitetaan vaikkapa siitä verkkokaupasta. Siitä, jonka ansiosta tämä koko keltaisuus menettää ideansa. Fiksu idea, mutta ei hulluille päiville. Tiedän että kaikki ei sinne todellakaan pääse just asumispaikkansa takia, mutta silti. Eihän hulluissa päivissä ole mitään ideaa, jos kaikki voi kotona naputella tuotteita ostoskoriin, kun juuri se idea on olla tungoksessa ja ryntäillä etsimään haluamiansa tuotteita. Siitä se sana hullu tulee, eikö? Ja no suruvalittelut kaikille niille joille verkkokauppa teki kepposet. :D Naurattaa vaan et kuka oikeesti luuli et se toimii ku tuhat ihmistä yrittää samalla sekunnilla samaa tuotetta O.o
 Niin ja sitten voisin sanoo, että kyllä mua ärsyttää olla tuolla Hulluilla. En kestä sitä että akateemisella ei oo enää omaa mehevää kauppaansa siinä vieressä vaan se on pitäny tunkee sinne lastenosastolle, en löydä sieltä mitään. Eikä siinäkään oo mitään logiikka et urheiluosasto ja oneway on samassa haloo hei. Sieltäkään ei löydä mitään ja ne onewayn koot tuntu tänä vuonna olevan tehty jollekkin chihuahuuahafloille (joo en osaa kirjoittaa sitä :D), katoin jotain L kokosta t-paitaa, musta tuntu et se ei olis menny mulle ees käsivarresta. Mutta siis pointti oli se, että oneway+urheilu näyttää iha rupukirpputorilta ja ihan tyhmää kun en sen takia yhtään tiedä missä on mitäkin enkä osaa shoppailla missään :'(
Kaikista kauhein ärsytys tuli kyllä kuitenkin ruokaosastolla. Pyhäkköä oltiin pienennetty ja sekoitettu etten löytänyt esim. kookosmaitoja mistään :( HITTO EI KAIKKEE TARVI MUOKATA JOS VANHA ON HYVIN :(. Ton remontin takia meni siis fiilikset kyllä hulluihin nyt syksyllä. Niin ja keskiviikkona oikein menin sinne ostaakseni pätkislaatikoita, joita ei ollu missään. Siitäkin sais masennuskohtauksen, onneks niitä oli tänään tullut sinne oikeen olan takaa ja sopii nyt toivoa että äiti on niitä mulle hankkinut....! Koska pätkis on jumala.

Niih ja ottaa sekin päähä ku tuolla facebook-sivuilla kaikki valittaa ettei siellä oo mitään halpaa ja kusetusta koko homma. Ok älkää sit menkö jos ette löydä mitään fiksua ja halpaa. Mä pidän kyllä alle 2€ suklaalevyjä, 1,65€ maksavia sipsejä, 5€ leffoja, 4€ leivosvuokaa, 3,50€ lakkaa, 3,90€ kirjaa ja 12,90€ 2pack rintsikoita oikeesti halpana. Jotain tuotteita saa varmaan halvelmalla muualta, esim jotain elektroniikkaa ja tällästä, mutta niinku kyllähän siellä on halpaa, ainaki nää tuotteet mitä äsken mainitsin. Niin ja saimpahan myös vero modan untuvatakin 50€, joka ei silleen oo paha talvitakista, kun tietää mitä noi mun muut talvitakit on maksanu..... :O

Eliniin. Kaikesta huolimatta sinne tyhmyyteen oli pakko mennä tänäkin vuonna.
 Niin siis ostokset mitä oon hankkiny Hulluilta löytyy kuvista, + talvitakki josta just kerroin, sitte 5 kirjaa, pari leffaa ja hetkonen. Joku venäjänkielen sanakirja, office2010 ja tietty nyt näitä pätkiksiä<3 Ainiin ja urheilurintskat jotka äiti juuri kiikutti kotiin. Eli aika perus tälläsiä elämän perustavaroita. Nyt varsinkin tämän syysloman kunniaksi voisin tänään illalla tuijottaa teeveetä New Years Even merkeissä, se on yks niistä hyvänmielenleffoista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti