Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-02-19

Surkeita töihinottajia ja muuta turhaa

Mmmm. Tänään olisi voinut tehdä vaikka mitä mutta ei :D, minäpä pelitin koko aamupäivän simssiä. Rakastan 3:sta kun osaan vihdoin sitä pelata :D Nyt siihen meni maku kun mies oli ruma ja naikkonen sai asunnon kellarikerroksesta O.o Pientä rajaa. Sitten rakensin jonkun yberlukaalin ja en pitänyt siitä, kun se naikkonen on siellä yksinään :( Jospa sitten vaikka keskiviikkona jatkaisin vähän naikkosen elämää, kun noin kaunis tuli (peliin syntyneenä!) siitä nuorena aikuisena.
Sitten, kun läksyt eivät mitenkään jaksa maittaa tällä hetkellä menin katselemaan eilisen putouksen kokonaan. Ei että oli kyllä hyviä juttuja, vaihteeks. Noo, olen hyvin iloinen Luttisen finaalipaikasta,  vaikka mä en sen herppeenluoman vitsejä tajuukkaan O.o. Hetkonen nyt tossa lauseessa  virkkeessä ei ollu mitään järkee. Siis olisin halunnu JP:n ja UEL:n sinne :D Ja tylsyyttäni äsken keräilin hieman Luttisen sanomisiaan yhestä jaksosta (yritin ainakin kaikki mutta jos joku puuttuu niin pahoittelen :D)

pikkanen kahvi
kuppilan pallista
kaasulle jalkaa
hinkkasin rukoillen
rallia kujalla
kukkona rallissa
pyörät huus
kiidettiin huumassa
Regina vavahtaa (tää ei ihan mee mut lähes kuitenkin :D)
tuskaa parahtaa
heijas pappia
halli kujalla
hillitön kurvi
pikaset limpsat
kaarat harvassa
kaukalon pekka
kalkku ja mutala
Kumi ei kestäny rallia
kuravallia
pellit huppuun
vinkkarit ruttuun
vimmaan tuttuun
pappi tuskasta
Päälleni lensi kumit ja nasta
pappi kenossa
Väkisin otit arvon penaalin
arkun orvolle
kypsytetään kermalla (mulle tulee tästä aina mieleen "kesytetään kyrvällä" vaikkei se oo ihan toi :D)
sumppia pihisemässä
pirulliset sumpit
sisäliitin
surkee töihinottaja


Julia myös laittoi mulle haasteen, toteutan sen sitten kun keksin ne 7 satunnaista faktaa, jotka ei olis ihan semmosta et jee tykkään syödä. Että toteutan sen kyllä jahka keksin :D Nyt kyllä oikeesti läksyt ja naurut noille Luttisen puheille :D, ei mulla muuta moikkeliskoikkelis :)!

2 kommenttia:

  1. haha ihania noi, mulla menee aina puolet ohjelmasa ohi kun yritän vaan kääntää noita samalla päässäni:D
    ehdottomasti paras oli kyllä SamKe:n abirekassa ollut 'älliä ja kukkia!' jonka voitte tässä itse kääntää ja joka noin 'väärinpäin' sopii myös yojuhliin ;)

    VastaaPoista
  2. sehän oli vaikka kuinka monessa rekassa :D
    Ja jep... :D, mulla kans, nää tein silleen et 2sek -pause- 2sek- pause, ei niitä muuten tajua kaikkia :D

    VastaaPoista