Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-02-27

Objektiivi

Heipahei taas. Pitaa tulla aitille ja isalle kattoon kuumimmat uutiset niin siina samalla voin hieman taallakin kayda :D En nyt kerro mitenkaan erikoisesti siita, mita ollaan taalla tehty, etta jaa sitten jotain kirjotettavaakin niiden 1000 kuvan kanssa :D

Mut siis tarkein on se, etta *eksyttiin* tanaan chinatownissa semmoseen kamerakauppaan, kun yks mies vaan alko huutaa etta tulkaa tanne niinku kattoo jotain. Sit mentiin (tarkotuksena kattoo niita taipuvia kamerajalkoja) sen perassa ja se sitten laittokin mun kameraan jos jonkinlaista objektiivia objektiivin peraan :D Ja otti kuvia ja naytti kuinka cool se on jne. Okei oli se kylla 100kertaa parempi myyja kun Suomessa ja sitten loppujen lopuksi kavi niin, etta sain aikaistetun synttarilahjan (vaikken eees halunnu :D) jossa nyt siis on vaikka minkalaista harvelia.
Siina siis on semmosen lisaosa, jossa on yhdessa makro ja laajakulma (kylla, oli tama ehka sittenkin jarkevaa) ja sitten viela uv-suodatin ja paljon muutakin varmaan. Se ottaa kylla tosi hyvia kuvia ja pimeessakin valottaa ihan himpo hyvin.
Joten siis, kylla taa aikainen synttarilahja oli siis ihan kiva ja voin kertoo etta oli se suhteessa ihan halpakin :)

1 kommentti: