Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-02-10

Ammuin itseäni koska halusin aamukahvia

Jöy. Perjantai, eikä läksyn läksyä. Mahtava tunne. 

Mikäli enää edes muistatte esittelemiäni joululahjoja ja kirjaa "The time of my life" jonka ihana kummisetäni osti minulle. Ärsyttävintä koko jutussa on, että se kirja ilmestyy suomeksi vasta syksyllä (vasta sillon ;o) ja mä oikeesti haluaisin lukee ton kirjan, rakastan ton kirjoja ja sen tyyliä. Enkä tosiaan ole mtn luovuttajatyyppiä ja kaikki uus kiinnostaa niin eihän tässä auta mikään muu kun lukea se hemmetin kirja englanniksi..... Mmm. EN oo koskaan lukenu muuta kun enkun kirjassa pidemmänpuoleista tekstiä enkuks joten haaste se on tämäkin. Kirjassa on vaivaiset 390sivua eikä minulla ole aavistustakaan mitä siinä tulee tapahtumaan. Kauhean uurastuksen seurauksena olen jo sivulla 24, mutta kyllähän se aika ärsyttävää on välillä kun jollakin sivulla on monta sanaa joita en tiedä ollenkaan/muista ja toisaalta taas on sivuja josta ymmärrän kaiken. Voisimpa sitten ilmoitella teille kun kirja on loppuun asti luettu, nähdäänköhän sitä päivää ens joulunakaan? :DDD Sitä odotellessa ja Ritari Ässää toivotan kaikille hyvät perjantaiyöt :))

Hohhoh. Wilmassa numeroita kattoessa törmäsin tämmöseen :D Aika pahis olen sanoisinko... Noo ei aina jaksa opiskella joten, no niin. Ei koulu oo elämä ja kuolema ;D

2 kommenttia: