Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-02-09

Ei mikään oo selvempää, ei mikään yhtä tärkeää

 Illat on niitä hetkiä, ainakin minulla, jolloin haluaa mennä nukkumaan kun väsyttää mutta aina tulee jotain muuta ja nukkuminen aina venyy. Tulee esimerkiksi pakonomainen tarve nyppiä kulmakarvat, tai alkaa rasvata naamaa tai lakata kynsiä. Joillekin nuo on varmaan ihan normaali-iltatoimia, muttakun itse en koskaan varaa niille mitään aikaa, mikä tarkoittaa että ne tehdään sitten joskus ties koska.
Parasta illoissa on mennä ennen kymmentä hammaspesulle (mikä on nykyään hyvin epätodennäköistä koska ihan oikeasti, läksyt vie niin paljon aikaa ja onhan sitä nyt muutakin hommaa herranjestas) ja sen jälkeen laittaa Teräsniska soimaan taustalle. Teräsniskan tilalla voi tosin soida myös Juha Tapiota tai Tuure Kilpeläistä, pääasia että edes jotain, jotain muuta kun radiota. Yleensä artistilla on pari hyvää kappaletta, mutta kun näillä kolmella _kaikki kappaleet_ on täydellisiä, Anssi Kelakin kuuluisi tähän porukkaan.
 Tosiaan, sitten sen musiikin aikana alan kirjoittaa tätä rakkautta. Luulis että en kirjoittais tonne mitään järkevää mutta kun selaan sitä tajuan ettei sitä voi jakaa kellekään. Eli ehkä sinne sitten oikeesti kirjottaakin jotain. Tuntuu oikeesti hieman köyhälle olla joka päivä noilla samoilla vaatteilla illasta seuraavaan aamuun. En oo koskaan nukahtanu Muumin päälle, kerta se olis varmaan ensimmäinenkin. Lisäks nykyään mä mietin ihan himo asioita iltasin (siis ei mitään joka huolestuttais mua, vaan siis yleensä ihan kaikkee normaalielämästä yms ja se on tosi rasittavaa koska sitä ei halua lopettaa ja sitten aamulla olo on sen mukanen!-.-)
Oonko muuten muistanu mainita täällä siitä taannoisesta ööh sanotaanko yösekoilusta?, jokusia öitä takaperin heräsin siis, mulla ei ollut mitään tietoa kellosta tai mitää, jotenkin päässä oli tyhjä olo. Nousin sitten siinä istumaan ja totesin mun mallinukelle "Onks sulla joku ongelma?!" Ja aloin nukkua uudestaan. Silloin yöllä en siis mitenkään kontroilluinut tilannetta, aamulla kyllä vähän ihmettelin :D
 Joo ja ainiin tosta kuvasta näkee mun uudet hiukset (superhyperhuonosti mutta kuitenkin :D) Ne on siis ruskeat, tai no niin. Niissä on oikeastaan taas erivärinen juuri, mutta minkäs teet :) On ne nyt ainakin paremmat kun punaiset. 

1 kommentti:

  1. oh god mä repesin tolle "onks sulla joku ongelma" jutulle!! :D:D:D::D

    VastaaPoista