Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-02-14

Peität silmäni käsilläsi

Voi jäätävä ihan oikeesti tätä kiirettä. Nyt voisin sanoa olevani lukiossa. Mulla on läksyjä tosiaan ihan koko ajan ei oo oikein mitään vapaa aikaa, kun toisen saa tehtyä niin toinen on jo odottamassa. Mitään rauhaa ei oo ja tämän kaiken ohella ei ole siis mitään kerrottavaakaan kun en ehdi siis mitään muuta tehdä kuin läksyjä ja nukkua.

Tänään harhaiduin kuitenkin runojen innoittamana tekemään yhtä lukudiplomitehtävää, jossa piti valita tunteita koskettava runo ja piirtää/ottaa siihen sopiva kuva ja kertoa analyysi tästä. No en  kyllä päässy vielä kirjottamisvaiheeseen todellakaan, mutta sain idean kuvasta joten se oli pakko toteuttaa. Alla siis tuotos minkä sain aikaiseksi tapeltuani ensin ikuisuuden kuvanmuokkausohjelmani kanssa, love you Corel paint shop pro<3 En luultavasti tule koskaan teille sitä hengentuotosta kertomaan mitä tästä kuvasta syntyy, mutta voitte kuvitella päässäni seikkailevat asiat, miten aijon kuvaa hyödyntään, siinä kun nyt tosiaan sattuu olemaan kaikenlaista :D

Saatiin tänään uudet ikkunat. Kaikkia varmaan kiinnosti :D, mutta tää oli ehkä järisyttävin tapahtuma tässä lähiaikoina omassa elämässäni joten se oli jakamisen arvoinen. Nyt tuntuu tyhjältä, kun pihassa ei ole enää kuutta ikkunaa jäätävän kokoisessa paketissa ja äidin mukaan luultavasti "vihdoinkin ikkunasta näkee pihalle" Nyt jatkan tt:tä, hyvää illanjatkoa ystävät :)

En niin oikein tosta ystävänpäivästä ymmärrä, niin siitä syystä en myöskään sitä toivottele.

6 kommenttia:

  1. Toi kuva on iha jäätävä hieno!:o

    VastaaPoista
  2. Ihan järkyttävää kuinka pitäs keritä tekeen aina harrastusten jälkeen sit kaikki loput läksyt mitä siinä välissä ei oo kerenny tekee. EN oikeesti tajuu yrittääkö lukio tappaa meidät

    VastaaPoista
  3. HAha kiitti ellu :D
    Eva i totally agree with you :D!

    VastaaPoista
  4. IHAN SAIRAAN HIENO KUVA HANNAA!! AAA RAKASTUIN!<3

    VastaaPoista
  5. En oo koskaa missään nähny noi hienoo kuva Hanna! OMGGG!!!

    VastaaPoista
  6. XDXD Ei toi nyt _niin_ hieno hei oo :D Mutta kiitoskiitos nyt kuitenkin:)

    VastaaPoista