Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-02-04

I'm not naked

 Kumpi on pahempaa; alastomalta näyttäminen (Huom mulla on oikeesti olkaimeton mekko päällä :D) vai heruttaminen? :D
Ajattelin kysyä teiltä, että pidänkö mä nyt nää hiukset vai värjäänkö ruskeeks, mutta turha sitä nyt on tässä kysyä kun kuvat kummallisesti muuttu mustavalkoseks ja tosta ylemmästäkin erottaa vaan huonosti ton extrakasvun. Anteeks että jauhan oikeesti tästä samasta asiasta, mutta mun mielestä oman väriset hiukset olis vaan 1000x helpompi hankkia jos muutkin hiukset lähentelis ruskeaa eikä vaaleanpunaista. Toisaalta taas tällaisessa pimeässä sitä eroa ei huomaa (HAHAH), eikä mulla loppujen lopuksi menisi enää kuin puoli vuotta että voisin vetää hiukset lähes siiliks ja että niissä olis pelkästään mun oma väri.
Ps. Näihin kuviin tuli innostus kun näytin koko aamun ihan järkyttävän räjähtäneeltä tikalta, tunsin siis vain välttämätöntä tarvetta alkaa näyttää vähintäänkin ihmiseltä. Siinä olotilassa ei onnistunut oikeastaan mikään.  Ja nyt tunnen näyttäväni vähintäänkin ihmiseltä, voikun jaksais laittautua joka päivä, mutta turha toivo.

5 kommenttia:

  1. oih, ihania kuvia Hanna! ja kyllä se oma väri sieltä vielä tulee:)älä nyt kuitenkaan siiliks vedä! :D

    VastaaPoista
  2. kiitoksiiahelii:)) Joo mutta kun se väri tulee NIIN hitaasti :D Joku ½cm kuukaudessa..

    VastaaPoista
  3. no totta mutta hyvää kannattaa odottaa;) kyl sulle nykysetki sopii!!!

    VastaaPoista
  4. :D kyllä mä -haluan- värjätä mutta haluaisin vaan hiusteni parasta (never..:D)

    VastaaPoista