Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-09-29

My head just can't slow me down

Nykyteknologia on kirottua.

Olin päättänyt mielessäni, että en liity moisiin turhuuksiin, kuten Netflixiin, ikinä. En kokenut niitä tarpeellisiksi tai minua kiinnostaviksi, varsinkin kun se valikoima tuntui olevan luokkaa "hanna ei ikinä tule pitämään niistä sarjoista mitä siellä on". Olettamukseni tosin perustui siihen, että en tiennyt oikeasti, mitä kaikkia sarjoja siellä on. Toinen syy, miksi en halunnut liittyä Netflixiin, oli kutakuinkin se, että en todellakaan aijo tuijotella elokuvia tietokoneen näytöltä iPhonesta puhumattkaan... Ja meidän netin nopeuden tuntien mietin, että ei olisi edes mitään järkeä maksaa jostain toimimattomasta 8€/kk. Joskus pari kesää sitten Twilightin katsominen tietokoneen ruudulta sillä koneeni pyörittämällä resoluutiolla oli jo jotain niin järkyttävää :D

No sitten, päätökset on tehty rikottaviksi jne. Pääsin yli kammostani, jossa ajattelen, että Visa ei ole sama kuin Visa Electron, vaikka kyllä se nykypäivänä lähes taitaa olla. Lukuunottamatta, että toisessa on luotto-ominaisuus ja toisessa ei :D Mutta kuitenkin. Sain tunnukset aikaiseksi Netflixiin ja perkele. Olin melko varma, että saan peruuttaa sen samantien, että meidän netti ei pelitä mitään, mutta fuck. No sitten menin tekemään tuttavuutta meidän Smart tv:n netflixin kanssa ja voihan vitsit. Se kuvanlaatu on joku superHD, eli ihan täydellinen myös tolla 47 tuuman töllöllä (muistinkohan tuumat edes oikein :D no 40 puolella kuitenkin), eikä mikään pätki mitään ja voi morjes. Kokeilin eilen myös tätä tietokonetoistoa, joka on kyllä juuri sieltä maan rakosesta, mistä ajattelinkin sen olevan..

Mutta arvatkaa, teinkö eilen jotain muutakin kun tuijotin äidin kanssa ensin ihan täysin fiiliksissä Late Lammasta, jonka jälkeen aloin kattomaan Ensisilmäyksellä alusta asti, oon mä sitä teeveestä jo aikaisemmin katsonutki pari jaksoo, mutta jos nyt sitten vaikka aloittais alusta... Ja aika monta leffaa meni mun päänsisäiselle "pakko katsoa"-listalle... Shit. Onneks ensjaksossa on löysiä aamuja sekä syysloma, heh, tervetuloa tv addiktio.

= Kirottu on se henkilö, joka muutti kuvaputkitelkkarit sellaisiksi joilla pääsee surffaamaan nettiin >.< ja jotka estävät tehokkaasti opiskeluintoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti