Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-09-13

Syyskynttilät

 Tänään on ollut masennusperjantai. No hyvä on :D, ei ole, vasta ilta toi masennuksen mieleeni, mutta onneksi sekin on menossa pois.

Koulussa me abit pukeuduttiin pyjamoihin, tosin mun pyjamat tuntien ja mun normaalin kouluvaatetuksen, ei sitä eroa hirveästi huomannut, kun piti pistää vain joku vanha yöpaitana toimiva tunika. Heh. Koulun jälkeen mentiin Kaisan, Iiriksen ja Klaaran kanssa Ikeaan hieman shoppaamaan. Noh, olisin taas voinut hamstrata sieltä vaikka mitä, mutta tyydyin ahtaamaan sen keltaisen Ikea kassin niin täyteen kynttilöitä kuin vain suinkin jaksoin kantaa. Ostin myös uudet tyynyliinat sohvalle, kuvailen ne vaikka huomenissa. Nyt on ihanaa toivottaa syksy ja pimeys tervetulleeksi myös minun huoneeseeni. Ja saipahan tuo Helin tuoma Nutella, tai oikeastaan sen lasipurkki, uuden käyttötarkoituksen. Se on oikeastaan tosi hieno tuikkulyhty!

Mun huoneeseen tuli heti paljon rauhallisempi fiilis, jotenkin ihana. Nyt tekee mieli vaan kääriytyä sohvan nurkkaan nojailemaan uusien tyynyjen kanssa, ehkäpä kahvikupposen kera. Ah, rakastan pimeyttä ja talvea. Nyt kuitenkin menen pienelle happihyppelylle ja toivotan kaikille oikein kivaa perjantai-iltaa, olitte sitten bileissä tai kotona :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti