Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-07-01

I'm gonna smile cause I deserve to

Naapurin pojat sai trampan. HPHPHP. Ne sai oikeasti trampan. Ja mulla on suorat näkymät siihen tästä nykyiseltä istumapaikalta. Kärvistelen täällä tuskissani kun kattelen noiden hyppimistä :D Muutinkin mun tulevaisuuden asuinpaikkahaaveet siihen et omakotitalo ja iso tontti johon mahtuu vaikka kuinka monta tramppaa. Ja uima-allas. Okei ensiks tarvisin lottovoiton tai 70v työelämää.......

Mä istun puoliks sisällä ja puoliks ulkona. Lähinnä siks tässä, ettei tää läppärin virta johto riitä pidemmälle. Eikä minua nyt niin hirveästi kokoulkoilu kiinnostakaan, täällä tuulee. Ja oon muutenki vielä ihan dead. Onneks päivä on jo vähän lämmenny. Ja tänään on taas huvennu yks magnumin White<3 Se on niin hyväää.

Haluaisin niin päästä kuvaan, haluaisin että tänne blogiinkin tulis taas vaihteeks sitä perus HannaKaisa liikenteessä settiä. Haluun kerran kesässä meikata kunnolla ja pukeutua kivasti. Nyt kun mulla on vaihteeks taas kaikkee uutta vaatetusta. !!!!!!!. Tässäkin täydellinen päivä tehdä tää mutta mitä vielä :D Meikäläinen on vieläkin dead. Jossei tää huomenna helpota niin hyppään ojaan. Tietty, kuka kieltää menemästä tänään kuvaamaan, setti on sit vähän vaan sitä hamsterimursuilua. Okay, that's my plan! Nyt vaan kun Kaisa sais hinattua ittensä tänne, ite kyllä käskin tulla vasta ½h päästä jotta ehdin dataa. Tosin en yhtää tiiä kauanko siitäkin jo on.

Noooh: jos saan sen liikkeelle vaikka tonne rantaan niin sitten on ees jotain väliaikaiskuvaussettiä tulossa (joidenkin mukaan varmaan hamsterisöpöilyä). Kaisa suunnittelee kovasti myös vähän muita kuvausretkiä, kattellaan toteutuuko ne koskaan :D (koska nekin riippuu vähä enemmän meikäläisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti