Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-07-16

Eikö tässä maailmassa koskaan voi iloita viikkoa pidempää??

tsekatkaa alempi postaus, alempi postaus, alempi postaus ja tykkäilkää jos tykkäilette:)))
VOI PERKELE. (ensinnäkin näyttää siltä että pehvassani olisi minikokoinen musta häntä.....XD)

Ajattelin että nyt kaikki menee putkeen mutta ei, kun ei koskaan voi mikään mennä. Se olisi jo aivan liian hyvää tuuria eikö niin? Koskaan ei saa olla liian iloinen elämäänsä vaikka enhän mä sitä oikein koskaan olekkaan. Arvatkaapa kerran, saanko hampaita yhteen vai en??!??!!? ********* ***** ****** (sensuroitu osuus jota en voi sallia edes omille silmilleni) Poski turpoaa, puhe varmaan kohta jo sammaltaa ja syöminenkin on kohta varmaan taas sillä "Ei pysty, kykene" listalla. Ja mäkun en haluaisi soittaa nyt Tullintorille ei en halua! Ei nyt ennen "lomaa" Pitäis vielä tänään synttäreitä mennä viettämään..... Ja millähän logiikalla. Äähööh miksi aina minä, olis vaan pitäny jättää hampaat suuhun ja odottaa sitä hermovaurioo, se olis voinu olla mahtava. Nyt potuttaaa.

1 kommentti:

  1. painoin "tykkäät" vaikka en tykkää aiheesta! ei oo hauskaa että TAAS joudut kärsimään tosta tyhmästä hammasjutusta:(:(:((:( just ennen matkaaa!:(

    VastaaPoista