Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-07-05

Asialta pitää viedä voima

Mikä tätä kesää vaivaa kun taas mun kamera on laturissa. Laturissa siks, että mennään taas porukalla valloittamaan Pirkkalaa. Mökkielämä kutsuu sitten taas viikonlopuks, kivaa! Tällä kertaa yritän ottaa mahollisimman vähän tavaraa, vähän ottaa koville tällänen haaste, mutta eiköhän se tästä :D Ruuat oli tällä kertaa paljon suurempi ongelma kun viimeks, syystä että tällä kertaa mulla ei oo tehtynä mitää lasagnee ja halusin ottaa jotain vähän mökkimäisempää. Noo, keksin kuitenkin ehkä illan aikana mitä haluan ja huomenna suuntaan sitte kauppaan.

Nyt suuntaan jo kiireellä nukkumaan (okei eka vähän serranoo) kun meikän pitää olla huomenna seittemän jälkeen hoitamassa lapsosia. Paras olis että lapsoset nukkuis vaikka yhteentoista niin meikä pääsis helpolla XD Okei, kunhan vaan ei kaheksalta heräis, muuten en pysy mökillä hereillä mitään.

Ihanaa että täällä on jo kesä. Ja lämmin. Tosin ruskettuminen tai auringonotto kun ei kiinnosta pätkän vertaa. Syötiin tänään iskän kanssa pitsat. Oli hyvää. Pitkästä aikaa pitsaa. omnom. Ja mä innostuin virkkaamisesta. Pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti