Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-07-02

I wear a smile to hide the hurt

 Vaivauduttiin kuvaamaan, Kaisasta ei tosin saanut ottaa kuvia, koska sillä oli väärät sortsit. Ja mustakin ne kuvat oli enemmän selkäluokkaa, koska niissä näytin edes jollain tasolla normaalilta. Naama oli edelleen siis lähinnä hamsteria mutta parempaan päin oltiin menossa. Paita on yksi Puolan ostos ja olen täysin rakastunut<3 Se on vaan niin ihana päällä, ohut vaikka on pitkähihainen ja ihanan löllö! Hinta oli jotain 6€, että not bad at all...
 Meinasin tehdä videopostauksen, mutta sitten tajusin että ette sais sanaakaan selvää mun höpinöistä. Posket oli aamulla jo aika jees. Mutta yöllä en voinut nukkua kun sattu niin perkeleesti. (On kiroilun arvoinen asia). Aamulla sitten ilokseni huomasin että se vaikempi puoli valuu verta ihan innoissaan............ PRKL luulin että ne on jo paremmat tai siis onhan se toinen!!! Ei sitten muuta kun tuppoja suuhun, se helpotti, samoin burana, mutta ihankun tässä vois mitään syödä. Helille tiedoks, tää ei oo ihan parin päivän pilttiviikko vaan viides päivä menossa ja kyllä HPHPHP. Ja on erittäin kivaa kun äiti ja isä vetää vieressä herkkupullaa ja sipsiä eikä äiti jätä tekemättä mun lempiruokiakaan mitä en sitten luonnollisesti voi syödä. Tällä hetkellä köyhä opiskelijaelämä himottelis, eipä olis mitään ruokahoukuttimia jääkaapissa....... Mietiskelin tänään että olisin tehny semmosta jääpirtelöö, mutta ihankun mä voisin tehä yhtään mitään semmosta kun ajattelin olla syömättä mahollisimman pitkään tänään, jotta suu sais parantua rauhassa.

Olis ehkä ollu fiksua punnita paljonko painoin torstaina, niin olisin voinu kattoo että laihtuuko tällä ihme ruokavaliolla mitään. Nyt meikäläinen jatkaa Serranon kattomista koska pihalla on kylmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti