Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-07-16

Sateen jälkeen ei kannata istua vesilätäkköön

 Terveiset Arboretumista, oltiin suunniteltu Kaisan kanssa taas kuvausreissua ties kuinka pitkään mutta aina on tyypillisesti tullu esteitä, tai ukkosta tai sadetta tai yllättäviä menoja :D Ainahan se niin menee... Revittiin eilen sitten väkisin aikaa ja lähettiin Arboretumiin, se oli täynnä Virolaisia (ja muitakin) turisteja, mutta aijai kun rankkasade iski niin johan päästiin kaksin valtaamaan koko puisto, kjehkjeh. Eihän me nyt sadetta pelätä, olihan meillä kaisan ehjä ja uusi (lue: rikkinäinen romu) sateenvarjo mukana! Mä en tietenkään mitään sateenvarjoa ottanu mukaan "ai mitenniin täällä nyt tänään voi sataa kun on ollu niin hienot kelit tässä nyt muutaman viikon?!:o" Ollaanko Kaisan kanssa ainoita, vai tuleeko muillekkin ekasta kuvasta mieleen muumit?!
 Meillä (tai siis mulla) oli kamerassa 50mm, luojan kiitos oikeesti että ostin sen keväällä Hulluilta koska miten paljon olisinkaan katunu nyt. Se on niin pieni ja kätevä. Mä kävin siellä yläkerrassa ihan koko ajan ravaamassa ja mietin että haluanko vai enkö, onneks halusin............. Tää laatu ja nää kuvat muutenkin. Matkaputki se nyt tietty ei oo, mutta henkilökuvaus onnistuu mahtavasti. Ei oo turhaan kehuttu, kerrankin oon tehny jotain oikein... :D
 Voisin selittää tässä taas puoli tuntia simssistä ja siitä kuinka eilenkin meni yömyöhään sitä pelatessa. Pelkäsin jo, ettei se suku jatku ollenkaan kun ne lapset vaan kasvo eikä siinä hiton kaupungissa ollu yhtäkään miestä :oo Mutta onneksi asia on nyt korjaantunut (kiitos eilisen rankkasateen ja sims-himoni:D)

Sen sijaan että selittäisin simssistä voisin selittää nyt siitä, että tänään on 16. Heinäkuuta ja jo perinteisesti tänä samaisena päivänä keittiöstämme leijailee tänne olohuoneeseen ihastuttava kakun tuoksu, sillä onhan tänään  Katrin syntymäpäivä, Katrin, joka täyttää jo 5 vuotta :O Tänä vuonna en (ainakaan vielä XD) yritä kikkailla mitään barbin juhlamekkoa tai lumileijonalta näyttävää kissaa, vaan meikäläinen tekee perus mansikkakakun. Löysin jonkun ihan uuden ohjeenkin täytekakkupohjan tekoon, sitä piti vatkata hellästi eikä siihen periaatteessa tullut leivinjauhettakaan, hoohhoh. Se taikina näytti tosi kuohkeelta, mutta toi uunin tilanne ei näytä nyt ihan samalta, voi prkl!! Nyt mä vaan oottelen, että koska se olis tunnin uunissa muhinu ja sitten täytyykin lähteä kermanhakureissulle. Taitaa tarttua mukaan sitä joku litra vähintään taas.......
 Onneks tänäkesänä ei oo pahemmin paahtanu, koska olisin varmaan jo nyt ihan dead siitä auringonottamisesta. Että toisaalta niinkin, että kylmästä säästä on jotain hyötyä, vaikka kyllähän se ensiksi masentaa. Oon varmaan tehny paljon enemmän kaikkee, kun ei oo vaan voinu löhötä pihassa ottamassa aurinkoo. Tai niin no "paljon ja paljon", jos mustikan poimiminen ja autolla ajaminen lasketaan siihen katergoriaan. Onneks mun ei tarvi nyt kuitenkaan ihan kalkkilaivaks jäädä näiden ukkossateiden takia, kun ne +37 astetta odottelee mua lähiaikoina<3 (voidaan suunnitella hautajaisia jo nyt, koska tuun oleen niin dead.. tai paremminkin mun iho kuoriutuu ennenkun pääsen ees kotiin XD)

3 kommenttia:

  1. ihania kuvia hanna! oot niin kuvauksellinen !!!! ♥

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Mikä putki se tarkalleen on, kun mäkin oisin aikeissa ostaa uuden ja toi vaikuttaa hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Ööööhöms :D Siis 50mm, semmonen pienikokonen, josta ei pysty siis zoomaan tai mitään se vaan on se 50mm ja ymmärtääkseni siinä on siis hyvä syväterävyys että jos ottaa kuvan (esim. toi kolmanneks viiminen) niin se tausta menee tolleen kivasti sumeeks ja niin. Saatto mennä päin honkia en oo ihan asiantuntija XD Mutta hyvä putki kuitenkin!!:))

    VastaaPoista