Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-07-28

Fantasyperheen vallankumous

 Minä en aikoinaan (siis jotain viisi vuotta sitten varmaan) ymmärtänyt hajuvesistä mitään. Paitsi että ne kaikki tuoksuivat ihan mummomaisilta :D. Hajuvesikokoelmaani kuului lähinnä prinsessahajuvesiä, joita käytettiin vain Kaisan kasvonaamioihin tai muuten vain kummallisiin sekoituksiin joita sitten pidettiin huoneessa piilossa äidiltä kunnes ne suunnilleen mätänivät (heh heh), eikä niitä hajuvesiä voinut suihkuttaa itseensä vaikka ne lasten hajuvesiä olivatkin, sen verran kamala se haju oli, ja mummomaisuus paistoi "lasten hajuvedestä" huolimatta :o. Sitten muistaakseni liekö Rodoksella vai missä en ole nyt aivan varma, päätin lentoaseman taxfreessä, että mun on saatava joku oikea hajuvesi, sellainen jota voi oikeasti käyttää :D. Enhän mä mikään Britney fani koskaan ollut enkä ole vieläkään (vaikka Everytimea jaksaakin popittaa aina vaikka kuinka monta kertaa putkeen ;)), mutta jostain syystä Britneyn ihana pinkkipulloinen Fantasy oli jotenkin niin ihana, että kotiutin sen.

Seuraavana kesänä, tai sitä seuraavana, en ole tästäkään aivan varma, mutta 2010 kesällä se muistaakseni oli, löydettiin Kosilta sellainen halpa taxfree kauppa, joka ei ollut lentoasemalla. Siellä oli sitten ilokseni halvalla, siis oikeasti halvalla jos mietitään paljonko hajuvedet voi maksaa, iso pullo Britneyn Midnight Fantasya. Äiti sen sieltä oikeastaan bongasi kun oli ihme ja kyllä oppinut muistamaan ulkoa hajuvesimerkkini :D Ihana tummansininen pullo tietysti houkutti, olihan yksi hajuvesi ihan liian vähän!:O

Sitten, lomaillessani viime kesänä Kreetalla Agios Nikolaoksessa, tunsin velvollisuudeksi käydä taxfreessä, sehän on pakollista aina lentokentillä. En minä sinne mitään mennyt ostamaan, mutta kun äiti sitten tietysti ryntäsi myyjää heti haastattelemaan että missä teillä on BRITNEY SPEARSSEJA, en tietenkään voinut olla kiinnittämättä huomiota tummanpunaiseen pulloon, joka kantoi nimeä Hidden Fantasy. Olisi siellä ollut Circuskin, mutta se haisi mielestäni ihan tyhmältä, joten otin Hiddenin, ihan siitäkin syystä, että jos vaikka alkuperäinen Fantasy alkaisi pian loppumaan.
 Noh... Lomaillessani tänä kesänä jälleen Agios Nikolaoksessa ja jälleen kerran shoppaillessani taxfreessä tajusin, että Escadat maksaa aivan liikaa budjetilleni, eikä minulla ollut mitään halua alkaa testata kaikkia niitä miljoonaa hajuvettä mitä siellä oli, mutta tiesin että eräässä hyllyssä olisi vielä hajuvesi jota en aikaisemmin ollut kotiuttanut siksi että se haisi pahalle. Haloo, jos kolme aikaisempaa ei haise pahalle, miten se neljäskään voisi?! Niimpä haistoin sitä uudelleen ja totesin että miksei. Se tuoksuikin ihan hyvälle ja nyt se tuoksuu aivan täydelliselle. Niimpä kiikutin sen kassalle, koska tiesin että katuisin jälkikäteen. Lisäksi ihana pyöröpullokokoelmani on nyt vihdoin täynnä. Perhe on koossa. Näitä hajuvesiä on jotenkin tosi vaikea löytää suomesta, tuskimpa näitä täällä onkaan (vai onko?!) ja lisäksi näiden hinta on alhainen varmaan huonon menekin vuoksi :D, mutta eipä se minua haittaa kun itse näitä niin rakastan. En varmaan ikinä heitä edes näitä pulloja pois vaikka olisin käyttänyt jo kaiken hajun loppuun. Sen verran perhettä nää mulle on jo :D:D (Voiko hajuvedet ees olla perhettä?, voi, koska ne on niinku osa mua youknow?!) Pelottaa jo valmiiks mihin uuteen joudun sortumaan kun nämä kuolee :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti