Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-11-12

Thank god it's time to go to bed

Pitkällisen pohdinnan jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että jokaisen opiskelijan ystävä, Ikean kokovartalopeili, on kusetusta. Aina ollessani täällä etelässä, kattelen itseäni peilistä asenteella "Näytämpä kivalta, jenkkakahvatkaan ei pursuile joka suuntaan" jne. Sitten meen pohjoiseen vaan toteemaan että %#?!!)¤#" näytän ihan mursulta, ja lopetan syömisen tähän pisteeseen. Ja se tapahtui taas. Kotona menin vaa'alle joka suunnilleen räjähti ja totesin, että en enää ikinä mene sen päälle uudestaan ja sieltä peilistä katsoi kamala norsu potenssiin tuhat. Sitten tulin tänne ja katselin että no näytämpä kivalta!!!!!

Minulla ei siis ole edelleenkään mitään järkyttävää itseinhoa, vaikka aionkin laihduttaa keväällä vähintään 6 kiloa pysyen silti täysin normaalipainon rajoissa ja venyttää itseni spagaatiin. Ja kun nyt joku kuitenkin kysyy, että miksei nyt, niin tässä on aika monta muuttujaa ja liian kiireinen elämä. Ehkä yritän taas tuhannennensadannen kerran jotain uudenvuoden lupausta? Who knows.
Oon taas syönyt ihan koko ajan, mutta nälkä ei ota hellittääkseen. Tiedän tosin, että se johtuu opiskelusta. Kun on kamalasti hommaa, tekee mieli vain syödä. Ja sitä kautta paeta. Oikeasti ihan pirun hyvä taktiikka paeta opiskelua syömällä, kun esim. urheillakin voisi. Ja on myös tosi koomista tässä selittää kuinka tekee mieli vain syödä, kun ensin on selittänyt ikuisesta kuntokuurista.

En muuten kestä kuinka järkyttävän idiootti se Holopainen voi olla Sykkeessä. Miten joku edes osaa esittää niin mulkkua ihmistä :D Samoin se mikälie päällikkönainen. En kestä :D Muuten sarja on kutakuinkin edelleen 6/5. Se Max on jäätävän komea. Ja nyt menen nukkumaan, koska huomenna on ihan järkyttävän kamala päivä koulun osalta.

2 kommenttia:

  1. Ah syöminen on parasta. Se on mun lempiharrastus! Mä en ole vielä löytänyt semmosta peiliä, johon katsoessa voisin aidosti hymyillä vartalolleni. (Onko ok hymyillä omalle vartalolle??) Paitsi! Ne lintsin jännät peilit on ihanjees, paitsi ne lihottavat :-D hahaaa! Olin sanomas et toi Homer on ihan mää, mut en sanokkaa ku se olis tosi ristiriitasta ton kans mitä just sanoin. Hmh. :-D Vaikeaa tämä elämä!

    VastaaPoista
  2. Lisää kommenti. hyvä tulee!!!

    VastaaPoista