Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-10-31

What could be better?

Alennuin juuri pelaamaan miniclipissä bubble troublea, koska mulla on tylsää. Jep, hämmentävää. Oikeasti yritän vaan kaikin mahdollisin tavoin pysyä hereillä kahdeksaan, jonka jälkeen voin liidellä höyhensaarille. Oli taas tosi lähellä, etten olis nukahtanu keskellä kaunista iltapäivää tohon pehmoiseen nojatuoliini, mutta jotenkin sain itseni pidettyä kasassa ja ennenkaikkea hereillä.

Pyöräilin tänään ensimmäistä kertaa tällä viikolla Lidliin. Minua ei pitäisi päästää moisiin kauppoihin, kun yhtäkkiä kaapit pursuaa vaikka minkänäköistä ruokaa. Tykkäsin enemmän siitä, kun jääkaappi oli puolityhjä eikä kokonaan täynnä. Ostin jopa ensimmäistä kertaa yksin asuessani nuudeleita ja alamäki alkakoon. Oli taas reppu ja kori niin täynnä tavaraa, et oli melkein ongelmia pyöräillä Tapiolan ylämäkialamäki-pyörätietä. Kotiin päästyäni en kuitenkaan jaksanut tehdä yhtään mitään ruokaa, joten piti mennä kouluun syömään :D Laiskuus.

En oo ikinä kattonut jaksoakaan Greyn Anatomiaa, koska mua ällöttää katella niitä leikkausepisodeja joo tiedän, että kyseinen sarja on muutakin. Se on vähän jännä, että kaikenlaista muuta kestän ja muita sairaalaohjelmia (sellasia tosi tv tyylisiä) kattelen ihan mieluusti, mutta nää tälläset sairaalasarjat on hyi. Siis esim. Lostissakin kestän hyvin katella kaikki kohtaukset, kun lentokoneen osia revitään ihosta mut sit kun ne tapahtumat sijoittuu sairaalaan niin hyi :D

No anyway, kattelin eilen Enbuske Linnanahde crew:ta, jossa vieraana oli Iina Kuustonen ja siellä puhuttiin o-m-g Iina Kuustosen rinnoista, jotka oli vilahtaneet Sykkeen avausjaksossa. En olis varmaan muuten koko Sykkeeseen pahemmin kiinnittäny huomioo, mutta koska kaikki kohuohjelmat pitää tsekata, niin tänä aamuna sen sitten areenasta kattelin. Ja se vaikutti just semmoselta ihmissuhdehömpältä mitä arvelinkin, mutta taidan silti yrittää voittaa tän mun ällötyksen leikkausten kattomista kohtaan ja kattoa koko sarjan, vaikutti kuitenkin melko hyvältä laatupaskalta :) Hyvännäköisiä suomalaisia miesnäyttelijöitä ja kerrankin vähän jotain uutta tällä SUOMItvrintamalla, joten kyllähän sen seurassa mielellään viettää 48minuuttia viikossa.

Muita, jotka kiinnostuivat tästä sarjauutuudesta, aikovat sen kenties katsoa, pitivät sitä täytenä kurana tai vaihtoehtoisesti katsovat sitä vain hyvännäköisen mutta ääliön lääkärin takia? :D

ps. Kaunis aurinkoaamu tänään klo 8, juuri kun olin lähdössä pyykkäämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti