Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-10-28

Seppo teki kepposen

Videohan on aivan päätön ja mun oli aivan aivan aivan pakko jättää toi aloituskuva sellaiseks mitä youtubena ykkösenä tarjosi, koska se on niin huvittavan tyhmännäköinen :D

Tosiaan värjäsin hiukseni eilen. Ne näyttää videolla ihan ruskeilta, mutta oli tosiaan videon kuvaamishetkellä vielä ihan punaiset, kuten edellisellä videolla. Nyt ne on noh, ruskeanpunaiset. En ymmärrä miksi väripurkki teki tepposet, mutta ei näissäkään nyt mitään vikaa ole. Punertava se on yhä ja tasaisen värinen. Ehkä ne vaalenee samalla tavalla kuin viimeeksikin? Anyway enjoy.

3 kommenttia:

  1. senkin ihana! ihana video (jälleen...) ja kiva tukka! <3 hihitin paljon tätä katsoessa. NÄHDÄÄN !! <3

    VastaaPoista
  2. Voi oot ihana! :D:D Kiitos iltani piristämisestä!

    VastaaPoista
  3. Hahaa hauska video ja veikeitä ilmeitä, näitä lisää!:D Toi kyllä hymyn huulille:)

    VastaaPoista