Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-10-01

Everything was alright until I realized....

there is no water in this building!!!

No siis joo. Täällä oli koko syyskuun ovissa lappu, jossa luki, että asunnoissa tehdään uudelleenjohdotuksia ja häiriöitä pahoitellaan. No en sitten ajatellut sekuntiakaan, että tässähän vaihtuu syyskuu lokakuuksi ja että joku oikeasti päivittäisi noita juttuja heti kuunvaihteessa. Ja nyt kello 8:50 huomasin tossa ulko-ovessa lapun, että 1.10 WATER OFF 8-19. Fuck. Enkä tiedä kauanko se on siinä ollut epäilen et joku lättäs sen siihen tänä aamuna, mutta mitäpä sillä on väliä, kun vettä ei vaan nyt ole :D 

Tässä on kyllä tosi ironista se, että heräsin tänään 6:45 PESEMÄÄN SITÄ PYYKKIÄ, ja olisin voinut mennä suihkuun siinä samalla, jos olisin tiennyt tästä etukäteen. Ja olisin voinut ottaa vettä varastoon. Ja meidän keittiö on ihan ..järkyttävä.. niiden eilisten bileiden jälkeen. Sara sanoi, että se tiskaa aamulla, mutta eihän tuolla nyt kukaan mitään tiskaa :D Mikä tarkoittaa sitä, etten tänäänkään saa laitettua ruokaa. -> Dipoliin mätölle.

Keskiviikon piti olla pyhitetty siivoukselle, mutta nyt se siivouspäivä onkin sitten vissiin perjantaina, koska olis ihan okei päästä myös vedellä vessaa kuuraamaan, ja koska tämä samainen water off -juttu on myös huomenna... Noh, ei tässä sit auta varmaan muu kun lähtee koululle tekeen kouluhommia, siellä pääsen ainakin vessaan :D.

Oikeesti tosi ärsyttävää tulla puolirammaks sen takia, että joku äijä sulkee sulta veden kun toisilla täällä maapallolla ei tosiaan ole sitä vettä laisinkaan. Nää on taas näitä ensimmäisen maailman ongelmia. Tai okei, ei tää mun päivää pilaa, mut silti fiilikset on kun tolla kuvan äijällä, koska mun tukka on niin helkkarin likainen.......... Saanko mennä peiton alle päiväks?: D

1 kommentti:

  1. toi on kyllä totta, miten avuttomaks sitä tulee jos ei tule vettä tai sähköt on poikki! :DD

    VastaaPoista