Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-10-24

Kesän jälkeen ilmat kylmenee

 Matikankoe meni muuten  tyylillä ~En kommentoi~, kiitos kysymästä.

Yleensä jos sulla on vapaa iltapäivä, se kulutetaan tekemällä itelle mieluisia asioita. Joskus siivotaan, joskus katotaan tv tai ulkoillaan. Tai sitten nukutaan. Esim. tänään ensimmäistä kertaa koko syksynä on päivä, jolloin takaraivossa ei kolkuttele koulutehtävät. Hyvää hyvyyttäni menin lukee kirjaa sängylle jossain kahden maissa. Ja seuraavan kerran heräsin 15 yli kuus kun laskevan auringon viimeset säteet näkyi tuolla puiden takana. Että en tässä muun takia ole pirteä kuin peipponen 23:56. Muuten kaikki on ihan jees, paitsi että mun bussi lähtee huomenna 6:30 kohti Helsinkiä.. Hahahaheheh. No, puoliunessa sit. En oo ees vielä pakannu.

Herättyäni pirteänä uuteen iltaan, imuroin taas, tiskasin tohon pöydälle kerääntyneen astiakasan, tein uuden lukkarin seinälle, söin näkkäriä, join teetä ja katoin mäkkäreitä. Nyt on siisti kämppä, johon on kiva tulla (kiva ja kiva, se tietää vaan uutta tappojaksoo...) sunnuntaina. Yritin myös aikaisemmin väsätä tätä blogia, mutta jokainen keskustelu whatsappissa päätti räjähtää (hyvällä tavalla), että tämä sitten vähän jäi.

Jotenkin kun nämä syysillat on olleet hämmästyttävän kylmiä, tänään täällä oli jopa valkoinen maa, täällä etelässä, oon alkanut juoda teetä. Asiaa, joka ei mun mielestä maistu yhtään miltään ja on enemmän pahaa kuin hyvää. Äiti ja isä pyys tuomaan mun ja Ellun kreikan reissulta niille timjami hunajaa, ja ostin sitä itellenikin pienen purkillisen. Täytyy myöntää, että se on hyvää. Ihan ohutta, eikä maistu sellaselta sokerihunajalta. Pisteet sille.

Mutta nyt mun on edes yritettävä nukkua :D, hyvää yötä kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti