Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-01-10

Valo taipuu, alas vaipuu

Tänään oli mukava päivä ja huomenna on perjantai, joten asiat ovat melkoisen mallillaan. Ensimmäisestä kouluviikosta on nyt edes 80% selvitty, eikä huomennakaan nyt hirveästi ole hommaa, lukuunottamatta sitä äikän tuntia, jonka tänään missasin. Sieltä tais jäädä nyt vähän rästihommia, olisi ehkä kannattanut olla siellä ainakin Sannan juttujen perusteella, mutta minkäs teet, en voinut tietää.

Tajusin tossa just kotiin tullessa, että mulla on ollu jo tähän mennessä kolmet vaatteet tänään. Ensiks aamulla oli farkut ja huppari. Hammaslääkäriin vaihdoin villatakkiin, koska huppari ei olis mahtunu takin alle ja nyt vanhoihin vaihdoin tietty t-paidan, jonka jätin päälleni. En oikein osaa näköjään valita päivään sopivaa vaatetta. Oli muuten pirun vaikeeta tuolla vanhoissa valssikäännös kahella, siis ei ne askeleet mutta se nopeus. Huhhuh :D

Eksyin ny taas jotenki näihin viime kesän kuvakansioihin, pahus. Haluan johki aurinkolomalle<3 Mieluusti heti vanhojen jälkeen ja kestoajaksi vaikkapa helmi - kesäkuu, hohhooh..
Ja sitten lempiaiheeseeni

Varoitus -- Skippaaa -- jos -- hammaslääkärit -- ei -- kiinnosta 

Tänään hammaslääkärissä oli aivan eritavalla mukavaa kuin yleensä, koska tällä kertaa oikeasti keskustelin hammaslääkärini kanssa :D Eikä se mennyt vain niin kuten yleensä, että se sanoo "Moi" ja mä sanon "sföksfnaöfn" ja sitten se sanoo "Pure yhteen" ja lopuksi "Moikka" ja mä vastaan jotain epämääräistä kuten "hoooiöhöuk" kurkkuäänellä.

Mut noniin, oli tosiaan vähän spesiaali kerta, kun yhtäkkiä se lääkäri sano mulle lopuks et joo ei se lähekkään mihkään vielä et haluu vielä keskustella mun kanssa jostain. Siinä kohtaa mun ilme ajatuksissani oli "O_____O omg oonko pessy hampaita huonosti" Asia oli kuitenkin ihan toista. Se haluaa laittaa mulle yöraudat, tai siis ei halua, vaan laittaa, koska suostuin... Heti sen jälkeen tajusin kuitenkin minkä virheen tein, koska hiukset menee ihan perseelleen siitä, joten tervetuloa unenpöpperöiset aamusuihkut! (on mulla ongelmat XD) Voisin alkaa sitten mennä vaikka kaheksalta nukkumaan. No ei, se on kivaa, mut voi pojat on se silti ihan hassua, ihanku tätä ei olis jo tarpeeks :D, toisaaalta siitä on paljon etujakin, joten jeejeeee koskas on se seuraava kerta!

Ei mulla muuta, halusin vaan tiedottaa. Nyt läksyjen pariin! :)

2 kommenttia:

  1. Saatko siis sellasen niskavedon yöks? Mulla oli sellanen joskus viis vuotta sitten, aluks tuntu himo oudolta mut siihen tottu, ja sit ku sain sen pois nii en tyylii osannu nukkuu ilman sitä enää:D ja joo harmillisesti kyl hiuksiin tuli yön aikana sellanen kiva painaumajälki..:/ et tsemppii aamusuihkuiluun xD

    VastaaPoista
  2. Juuuh semmonen tulossa :) ja jep, tsemppiä tosiaan tarvitaan kun herääminen ei oo yhtään hauskaa ees silloin kun suihkuun ei tarvi mennä XDXD

    VastaaPoista