Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-01-09

Pirteää päivää

Mulla oli joku tosi hieno idea mistä piti tulla selittämään, kävelin ylös ja unohdin. Niin tyypillistä Hannaa.

Mulla on jostain syystä tosi hyvä fiilis, vaikka en saa ees matikantehtäviä tehtyä. Tekee mieli hymyillä koko ajan ja tanssia. En stressaa mistään ja kaikki on hyvin. Jes, kerrankin. Tää positiivisuus johtuu kyllä varmaankin vain ja ainoastaan huomisesta hammaslääkäristä. En tajua vieläkään itseäni mutta siellä on niin kivaa. Ja iloisuutta lisää tietty se tosiasia, että en ehdi äikäntunnille, hehheh.

Tänään oltiin jossain mantsajutussa tutkimassa Tampereen karttoja. Mukavaa vaihtelua tunnilla istumiseen ja saimpahan sillä reissulla, ettei erikseen tarvinnut raahautua, ostettua vihdoin uuden päiväkirjan. Hieman täytyy kyllä myöntää et oon ollu laiska ton suhteen, enkä jaksanu ettiä mistään sitä täydellisintä, vaikka semmonenkin jossain olis ollu. Kaikenkaikkiaan kuitenkin ollu mun mielestä tosi tyhmät valikoimat. Tossa uudessa on nyt kivat kannet, mut se ei oo tommonen kierre :( Eli siihen on supervaikee kirjottaa ja se luultavasti hajoo niinkun mun ensimmäinen kunnon päiväkirjani. Mutta näillä mennään. Vähän kyllä semmonen olo että ei halua luopua tosta vanhasta, koska sieltä on voinu selata aikaisempia juttuja, viimevuoden lopulta ihan kolmen vuoden takaisiin asioihin. Taas on aloitettava puhtaalta pöydältä. Ja tulee aina vaan lisää piilotettavaa. Oon harkinnu noiden polttamista saunan pesässä mut en kykene siihen :D, toistaseks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti