Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-01-18

Ei ollu synkkii pilvii taivaalla

Jooh elikkäs multa tai siis meiltä katos tänään netti. Se ei toimi vaikka tein mitä, joten ollaan nyt puolinetittömiä. En tiiä mistä johtuu, mutta pistää potuttamaan jos on pitkäkestoista, täytyy huomenna yrittää puhua netille nätisti. Tosi ärsyttävää kyllä, olisin mielelläni nyt kirjottanu blogia kunnon koneella mutta minkäs teet.

Tänään oli tosi hauska päivä monella tapaa. Ensinnäkin perjantai, oiva päivä päiväunille. Illalla sitten Iiris, Juho, Oskari ja Kiia, myöhemmin myös heli tuli meille ja teimme salaisia asioita liittyen huomiseen. Niistä lisää sitten luonnollisesti ylihuomenna koska huomenna en ole enää asialliseen aikaan kotosalla.

Ton operaation jälkeen lähin kauppaan samalla kun saatoin Iiriksen kotiin. Huomasin kaupassa etten ollu tänään syöny yhtään mitään kunnon ruokaa kotona. Tuli kauhee himo kanasalaattia, kiitos kiia himottelusta :D sovelsin sitten iiriksen synttärisalaattia ja jääkaapin aineksia ja omnom. Siitä tuli tosi hyvää!<3 olisi vetäny monta lautasellista jos olisin vaan jaksanu.

Just kun olin asettunu mukavasti sohvalle kuolaamaan Sydämen asialla hot poliiseja, kiia soitti ja kysy josko ne vois tulla uudestaan meille :D ja sitten pelattiinkin RappaKaljaa pitkä tovi Helin, Veeran, Kiian ja Oskarin kanssa, sillä välin Juho nukkui sohvalla. Oli tosi tosi hauskaa nauroin ihan himona (kaikelle sellaisellekkin joka ei ollu ees hauskaa), ok oli tosi väsynyttä porukkaa. Mut silti! Erittäin mukava ja tapahtumarikas päivä, kivaa että tapahtuu tämmöstä yllättävääkin, sinänsä siis yllättävää että en suunnitellu mitää et tänää pelataan meillä kymmenen jälkeen rappakaljaa :D

Ps. Olin muuten tosi-innoissani tosta säästä. Rakastan pakkasen tuoksua yli kaiken. Oli ihanaa olla tänään pihalla. Ja oli ihanaa herätä kylmyyteen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti