Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-11-05

My broken heart has left

Päivä 5 - Mitä on rakkaus?

Rakkaus on sitä, että pitää jostakin ihmisestä tai asiasta silleen maximisti omalla asteikollaan. Ja että joku asia on tärkeä ja läheinen sulle. Ja mun mielestä on erikseen ihmisrakkaus tai siis elävärakkaus ja ”tavararakkaus”, en nyt meinaa mitään materialistista paskaa tällä. Mutta että niinkun rakastuminen johonkin tv-sarjaan on paljon helpompaa kun johonkin ihmiseen. Ja se tapahtuu yleensä paljon nopeemmin kun ihmiseen, tai no mistäs mä sen tiedän. Mutta oletan. Ehkä se on myös luottamusta.
En keksi nyt mitään hannamaista tähän, vaan tää on tällästä perustyhmää kauraa jota kaikki selittää. Koska siis kaikki mun kaverit on tällä hetkellä tekemässä tätä samaa haastetta :D Ei siinä mitään, tässä on tosi mielenkiintoisia kysymyksiä ja haluan ehdottomasti lukee muiden vastaukset.Takaisin rakkauteen.

Jotta olis jotain hannamaista, niin rakkaus on ruokaa. Ja nauramista. Rakkaus on niinku ystävät ja varsinki sellaset tilanteet jotka muistaa loppuelämänsä. Ne on rakkautta, koska niitä on aina niin kiva muistella ja ajatella silleen. Ne saa hyvän mielen. Eli siis kaikki matkatkin voi olla rakkautta, ainakin ne jotka haluaa kokee uudestaan. Mä haluan vuodesta toiseen makailla turkoosin meren rannalla, se on rakkautta, tai haluan uudestaan Singaporeen, tai vähintään Australiaan...:D Koska niinku ne on merkinny mulle paljon.

Tai sit rakkaus on vaan jotain paskaa josta kaikki jauhaa joka ei lopulta oo mitää? Never know.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti